Greškom završila na momačkoj večeri i primila 11 kurčeva

Bila je subota navečer prije 2 godine kada sam imala 18 spremila sam se za van i krenula na rođendan u stan moje prijateljice gdje je bio party.

Kasnije smo planirali ić van pa sam obukla kratku minicu, rupičaste čarape, jako visoke štikle i kratki dekoltirani top do pupka.

Zgrada je bila na adresi broj 1G. Brzo sam ju našla. Stigla sam pred zgradu i ušla unutra za jednom bakicom da ne zvonim bezveze.

Popela sam se na 4. kat i krenula do zadnjeg stana na tom katu, kako je rekla frendica. Došla sam pred stan i pozvonila. Otvorio mi je neki dečko. Predstavila sam se da se zovem Lara i pitala jel tu party. Rekao je da je i da se on zove David, također je rekao da izgledam mlađe, kaj god mu to značilo.

Unutra je bila prava party atmosfera, ali nije bilo moje frendice, samo 11 dečkiju i izgledali su mi malo starije. Pitala sam kad će doći cure? Rekli su da će doći malo kasnije.

Ok, kaj sad, mislim si, pričekat ću ih. Upoznala sam se s dečkima i počeli smo cugat i pričat. Super smo se skompali.

Nakon 1 sat su pojačali muziku i David me pozvao da plešemo. Drugi, Ivan je snimao cijelo vrijeme s kamerom.

Digla sam se i počeli smo plesat. Bila sam već pomalo pijana i napušena pa sam se čvrsto držala za njega da ne padnem. Stisnuo me uz sebe i počeo ljubit po vratu. Počeli smo se strasno ljubit. Ostali dečki su isto bili pijani i navijali su za nas iz nekog čudnog razloga.

Onda mi je David sve više spuštao ruke prema guzi i preponama, dok mi nije počeo dirat međunožje i sise, te mi je skinuo majicu i mijesio sise. Napalila sam se strašno. Odnio me u sobu. Bacio na kravet i lego na mene, skinuo mi tange i počeo me prstenjačit. Onda je otkopčao hlače i stavio mi ga. Počeli smo se jebat kad su odjednom svi ostali dečki ušli u sobu i vikali “tooo care, jebi ju!!!”, a Ivan nas je snimao. Ništa mi nije bilo jasno, ali sam bila pre pijana i napaljena da bi reagirala.

Nakon par minuta me okrenuo i gurnuo mi kurčinu u guzu, a zatim je legao na leđa a ja sam ga jahala. Svršila sam ko luda. Onda se javio jedan debeli od ostalih dečkiju:

“Daj podijeli s kumom!”.

Otkopčao je hlače i stavio mi ga u guzu dok sam jahala prvog. Iznendila sam se i pitala što to radi.

“Rekla si preko telefona da ćeš nas sve zadovoljit za 1500 eura kolko te plačamo”.

Tad mi je sinulo, to je bila momačka večer od Davida, a mene su zamjenili s kurvom. I ja sam ustvari bila na adresi broj 16 umjesto 1G. Nije mi bilo baš drago, ali 1500 eura??!? Pristala sam i nastavili smo se jebat.

Odjednom sam imala dva velika kurca u sebi istovremeno. “Čekajte i mene!” Došao je treći, popeo se na krevet i stao iznad Davida, izvadio kurac i stavio mi ga u usta.


“Puši kurvo! Tooo!”. Sad sam imala tri kurca u sebi. Ova dvojica su me snažno jebala u picu i guzu, a treći me primio iza za glavu i počeo jebat u usta. Tako su me jebali kojih 10 minuta, ajme svršavala sam ko luda, definitivno najbolji osjećaj na svijetu! “Ajmo svršit svi istovremeno.” Reko je kum. Ubrzali su i počeli me snažno jebat sva trojica i za 2 min su me napunili spermom u sve tri rupe. Kako sam bila dobro izjebana nemogu vam ni opisat.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj