Postala sam službenica i ljubavnica

Ovo je 2 dio od 2 u seriji Kad ti tatica sredi posao

Na preporuku oca javila sam se njegovom poznaniku kome sam ubrzo postala službenica i ljubavnica .

Nakon prvog „susreta“ u njegovoj kancelariji nastavili smo da koristimo svaku priliku koja nam se ukazala. Bio je to period u kome sam bila neizmerno zadovoljna. Uživala sam i u poslu i u poslodavcu, i davala sam sve od sebe kako bi on u svakom pogledu bio zadovoljan i ponosan na mene..

Koliko je bio zadovoljan saznala sam na vrlo neobičan način. Jednom prilikom dok sam navodno „zapisivala“ neko pismo koje je trebalo da prevedem za njega (već ga je imao pripremljeno, a ja ću ga prevesti kući), a zapravo sam klečala među njegovim nogama primenjujući u praksi moje druge „jezičke“ sposobnosti, zazvonio je telefon.

Podigao je slušalicu, saslušao ko zove i rekao da će preuzeti poziv. Spustio je slobodnu ruku na moju glavu i dao mi znak da usporim pokrete i uzimam ga dublje u usta. Želeo je da uspori igru da ga ubrzano disanje ne bi odalo kod sagovornika. Javio se i kratko saslušao sagovornika, a kada je progovorio ja sam se zagrcnula shvativši ko je na vezi.

Dok sam ja klečala pred njim, sa njegovim kurcem do korena nabijenim u moja usta, on je razgovarao sa mojim ocem. „Prijatelju, ja sam taj koji treba da se zahvali, poslao si mi anđela“, govorio je usana razvučenih u osmeh. „Toliko je predana i ispunjava sve što poželim od nje“, hvalio me je dalje. Znala sam da moj otac puca od ponosa i crvenela jer mi je bilo jasno da On ne priča o poslu već o mojoj spremnosti da mu ispunim želje u sexu.

Moj otac je nešto pričao a on je slušao i sve žešće nabijao moju glavu na svoj debeli ud. Sisala sam ga predano. Videla sam koliko uživa u ovoj perverznoj situaciji, a i ja sam osećala neko čudno zadovoljstvo. Ruku i dalje prekrštenih iza leđa, svedena samo na usne koje su vođene njegovom rukom klizile po njemu, čekala sam da čujem šta će reći. Podigao mi je glavu tako da ga gledam u lice, sada oslobođenom rukom uzeo svoj kurac i krenuo njime da me mazi i lupka po licu i jeziku. Istovremeno je govorio u slusalicu:

„Ne brini, ne gleda ona u meni tvog prijatelja. Zna ona da sam ja šef i da mora uvek da se trudi da me zadovolji. Nema ona povlastice što je tvoja, od nje tražim i više nego od ostalih i uvek mi stoji na raspolaganju“.

Propratio je ovu izjavu lascivnim osmehom, podigao se iz fotelje i povukao me za kosu dajući mi znak da ustanem. Ruku i dalje prekrštenih na leđima i pomalo drhtavih nogu sam se uspravila. Okrenuo me je za četvrtinu kruga i postavio tako da mi grudi leže na njegovom radnom stolu, zadnjica maksimalno isturena i izložena. Podigao mi je suknju i skinuo večito mokre gaćice.

Pričao je sa mojim ocem dok je mene jebao


Stopalom mi je dao znak da malo raširim noge, a onda se jednim silovitim i dobro usmerenim pokretom do kraja zabio u mene. Jedva sam upela da ugušim krik bola i iznenađenja. Počela sam duboko da dišem ne bih li se brže opustila nakon ovog nenadanog proboja. Do sada me je uvek prvo lagano širio i davao mi vremena da se priviknem, tako da za ovo nisam bila spremna.

Nastavci<< Kad ti tatica sredi posao
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete je odbiti ako želite. Prihvatiti Vidi više