Uhvatio sam mamu kako se tuca

Bilo je prije mjesec dana, od tada nisam nikome o tome ni rijeci progovorio jer je neugodnjak, ali naletio sam na ovu stranicu pa zelim da podijelim neugodno iskustvo.

Mama je sama, vec jako dugo godina i dosta je fokusirana na karijeru, posao, kucu i nije uopste mnogo izlazila, jos od kad se razvela nastavila je sama i sve uspjela sto je zacrtala, dosta je striktna zena i posvecena svojim ciljevima i svom zivotu.

Inace iako je malo degutantno da ja bas opisujem izgled mame ali zena ima 49, izgleda mnogo dobro i lijepo, mnogi ne vjeruju da ima toliko pa svi joj daju 37-38, a mnogo drzi do sebe, ide na fitness itd. Ima 1.68 m i 60 kg. ugodno popunjena zena s jako lijepo izrazenom siluetom i oblinama, pogotovo straznjica koja je predmet zajebancije mojih vrsnjaka otkako sam usao u tinejdzersko doba.

Sjecam se u osnovnoj skoli vec je bila najatraktivnija, pa sam trpio sale i zajebancije, od rastave pogotov je pocela onda da dobija raznorazne ponude i mnogi tipovi su joj prilazili ali nije padala na to i zaista moram priznati je drzala do sebe, znam 3 tipa koji su bili kao samo prijatelji i druzenje, barem ja mislim (ako nije znala da sakrije) u 15 god, to je sasvim uredu.

Inace zivi sama u stanu ali i ja sa tu jako cesto iako imam kucu u blizini ali cesto sam kod mame u posjeti i znam da ostanem par dana. Sad je u tim osjetljivim godinama i doslo je do problema u zadnjih par mjeseci, prolazi kao drugi pubertet, a btw. sve je uspjela da ostvari sto je zeljela tako da se to spojilo jedno s drugim, njene godine i dovelo do toga da je pocela da izlazi cesce, druzi se s dosta mladim djevojkama kao kolegicama koje su cak mojih godina i mlade, napravila je drustvene mreze i primjetio sam dosta tipova koji joj prilaze i obracaju joj se, svih uzrasta i godina. Ali kontao sam da je samo normalna prolazna faza, opusteno, to je ipak stara sefica, medutim to druzenje s tim mladim djevojkama mi pocelo biti sumnjivo i pocelo da mi smeta jer ih znam ja, sklone su piću, partijima i ne libe se pretjerati, znam i da su se voljele kresnuti, cak sam jednu odradio licno i mama znam jer nas je bila i usemala.

A tu su bili i sumnjivi tipovi itd jednom prilikom sam trebao da odem na vikendicu s ekipom i to sam rekao mami onako usput, bio sam kod svoje kuce, nisam bio u stanu kod nje taj dan samo smo se čuli telefonom, ona je rekla da ima seminar sa kolegama s posla u susjednom gradu i to je bilo sve.

Stvar je u tome da sam tu noc slucajno nesto trebao iz stana pa sam se cimnuo do zgrade, znao sam da je stara trebala da dodje vec cirka jer je bila noc oko 22h i ja sam vidio svijetlo iz vana, popeo sam se i krenuo da pokucam ali sam cuo vise glasova unutra, to i je bilo jako cudno jer nikad tako kasno nije imala gosta niti goste, cuo sam jedan zenski glas pored njenog i dva muska nepoznata, bio sam vec sokiran ali to nije ni pocetak onoga sto je uslijedilo.

Vrata su bila otkljucana, polako sam usao i produzio odmah na drugu stranu stana da se saberem i skuliram da vidim sta dalje.


Tamo sam cuo neku laganu muziku, a onda sam i prepoznao glasove, druga djevojka je bila ta s posla, a jednog tipa sam znao, bio je zaposlen u drugoj filijali, dok mi je drugi bio nepoznat, ali vjerovatno i on je bio s posla neki faktor…Sjedio sam u sobi 15ak minuta, cuo sam price njihove i gluposti koje su valjali i skontao sam da su svi vec i pijani, neko je trazio bocu vina, a nedugo za tim primjetio sam da su se ugasila svijetla glavna, samo su gorile lampe, i cula se tisina, kao da su prestali odjednom da pricaju, ja sam to iskoristio i polako sam se prisunjao do mjesta gdje sam mogao da vidim sve kristalno jasno, stara sjedi u fotelji, jedan tip lijevo od nje na dvosjedu, a preko puta na trosjedu ta kurva kolegica i taj tip kojeg sam znao iz filijale su se zvaljili i poceli da prelaze na ozbiljniju varijantu, nista mi nije bilo jasno, a i gledao sam da je stara izgledala cudno, nije znala sta reci samo se kiselo smijala, i upucivala poglede ka tipu lijevo koji je gutao pogledom, ovo dvoje preko puta su se podigli i ja sam brzo se vratio u svoj stek, a oni su otisli u spavacu sobu, presmijavali su se i a onda ga je vukla za kurac, gledao sam i nije mi bilo jasno sta se desava kod stare u stanu.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
2 Komentari
  1. Muž komentira

    Pusti mamu, jednom se živi. Nek je ne pita starost, kako joj prođe mladost.

    1. Kvisko komentira

      Dobro si rekao, pusti nek uziva i zadaj se oko kolegica njenih 😉

Komentiraj