Zet u gostima

Udata sam i imam 30 godina. Moja prica pocinje na letovanju. Ove godine sam sa muzem provela leto na crnogorskom primorju. Tjedan dana smo proveli sa njegovom sestrom i njenim muzem.

Dan je tekao kao svaki klasican dan na moru, plaza, lezaljke, pice, posle rucak u obliznjem restoranu, a uvece kako imamo decu bili smo u smestaju. Bilo bi sve uobicajeno da me zet nije palio na neki bas neobicno-cudan nacin. Pokusavala sam da ne razmisljam o tome, ali me je pickica jako svrbela i vlazila na njegovo prisustvo i osecala se neka napetost u vazduhu kad god mi je u blizini. Pickica mi je neopisivo reagovla na njega da sam svako malo isla u vodu da se nesto ne bi videlo na vidu flekice ili nasiljenih bradavica.

Nekako sam izgurala taj dan i ostatak letovanja provela uobicajeno.

Mesec dana nakon mora, najavili su se da ce doci kod nas na produzeni vikend. Sama pomisao da cu ga opet sresti budila je u meni neku cudnu pozudu. Pocela sam da ga zamisljam dok me muz tuca i svrsavala sam kao luda. Osecaj je bio kao da me jebe zet a ne muz. Moja pickica je gorela.

Dosao je i taj dan kada su stigli. Celo telo mi je trepelo dok smo se pozdravljali. Uobicajeno kafa rucak i sve po redu. Napetost je bila velika. Mislila sam da samo ja osecam tu napetost. Lozilo me je to dok sedi sa mojim muzem i razgovaraju. Voleo je da baci neke fore ispred mene ponizavajuci mi muza, Uzivao je u tome. Kada ga je spustao pokazujuci mu svoju dominaciju. Pickica mi se sama grcila i pustala sokice dok sam ga gledala kako sedi sa rasirenim nogama i kako mu se preko trenerke ocrtava ponos. Ustajala sam nekoliko puta i svaki put kad bih ustala uhvatila bih mu pogled na svom dupetu. To me je jos vise lozilo.

Prosao je prvi dan njihove posete i ja sam bila ceo dan napaljena. Toliko sam ga zelela. Iako smo bili u dve odvojene sobe i bilo je tesno u stanu nisam odolela da ga ne primim. A muz je pristao na to da mi ga zavuce i to vece dok nismo sami u stanu. Dok me je tucao vristala sam glasnije nego inace. Zelela sam da me cuje, da cuje kako stenjem na kurcu, da mu probudi zelju da me i nasadi na svoj kurac. Makar da dobije zelju za tim bila bi srecna. Ali me je muz ucutkivao uz komentar sta vristis toliko cuce nas, ucuti…

Prosla je i prva noc. Jutro je proteklo uobicajeno, posle dorucka moj muz je predlozio sestri i zetu da odemo da prosetamo. Posto imam malo dete resila sam da oni odu a ja da ostanem da uspavam dete, jer mu je vreme za spavanje.

Zet kao da je zeleo da ostane, prosuo im je pricu da ga stomak muci i da mu nije do setnje. Posto su deca mala odlucili su moj muz i njegova sestra da prosetaju decu do obliznjeg trznog centra.

Otisla sam da uspavam dete a oni su ostali da se spremaju.


Posle 15 minuta, kada sam se vratila u dnevnoj sobi lezao je samo zet Marko. Uzbudio me njegov prizor dok lezi, osecala sam se kao popaljena tinejdzerka. Pitala sam jel su otisli, odgovorio je kroz osmeh napokon su otisli. Delovao mi je taj osmeh namazano i perverzno. Prosla sam pored i sela na suprotni deo ugaone blizu njegove glave. Poceli smo lagano da pricamo, napetost je postajala sve veca. Obrazi su mi goreli. Pickica mi je samo pustala sokice, pusila sam i povremeno ga odmeravala celog. Nisam vise mogla da izdrzim.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete je odbiti ako želite. Prihvatiti Vidi više