Ispunila mi se mašta – II dio

Prije par dana navršila se godina dana kako su se ostvarile moje čežnje, snovi i maštanja. Ispunila mi se mašta Tu noć sam kasno zaspala jer nisam vidjela taj dan svog Antu i bila sam strašno napaljena. Do dva sata sam se samozadovoljavala misleći samo na Antimu batinu i njegove čarobne prste koji su me dovodili do snažnih orgazama.

Rano u jutro (na godišnjicu našeg poznastva) probudilo me zvono. Bila sam sama jer su mi roditelji otišli kod strica. Ustala sam iz kreveta i psovala sebi u bradu. Kroz špijun oko vidjela sam Antu i otvorila mu onako u spavaćici. Odmah me zgrabio i uvalio mi jezik. Teško je disao i bio je strašno napaljen. Nekako sam zatvorila vrata i zaključala ih a on me odgurnuo do zida.

Samo je otkpočao hlače i spustio ih da skliznu i stisnuo me na zid podigavši mi noge. Ovila sam ih oko njega. Nisam imala gaćice jer su mi predhodnu noć samo smetale. A nije imao ni on.Bila sam toliko napaljena da je bez ikakvih problema samo skliznuo u moju vrelu unutrašnjost. Nikada mi ga nije tako snažno i brzo zabijao. Bilo je to nešto novo ali prelijepo. Rastrgao mi je spavačiću da oslobodi moje grudi.Iskočile su skroz napete. To me je dodatno uzbudilo. Ali i njega jer je njegov prodor postao još snažniji i jači. Stenjala sam a on je dahtao i isprekidano disao kroz nos. Usnama je ulovio moju sisu i sisao bradavicu. Svako toliko bi je gricnuo pa polizao. A dolje me je rasturao i cijepao. O kako sam uživala. Dobro je znao kako volim kada mi siše bradavice i kada me jebe. Tada je moj užitak bio neopisiv a orgazmi su slijedili jedan za drugim.Stiskala sam grčevito njegovu majicu.Pregrizla sam ruku da pokušam utišati vrisak jer smo bili u hodniku pa sam se bojala da netko ne bi čuo. Ubrzo je i on svršio uz glasan uzvik i drhtanje kao u groznici. Ispustio je toliki mlaz sperme da nisam mogla vjerovati. Zagrlili smo se i još uvijek dahtali. Kada se smirio nježno me poljubio i čestitao “godišnjicu”. Nisam mogla vjerovati da je zapamtio. Objasnio mi je da me sanjao i strašno se napalio. Nije ga ni izdrkao odmah je dojurio k meni. Baš me uveselio…

Skinuo se do kraja i ljubeći se otišli smo u sobu. Legla sam na leđa i raširila noge. Ali on se prvo dugo igrao mojim bradavicama i grudima. Cijelo tijelo obuzeli su mi žmarci a ugoda između mojih nogu bila je neopisiva. Prvobitno tiho uzdisanje i stenjanje preraslo je u glasno jecanje. Nisam mogla drukčije zadovoljstvo i ugoda bili su prejaki. Plahta ispod mene bila je mokra. Zatim se spustio do mog međunožja. Uzdisao je dok mi je lizao klitoris. O kako dobro liže. Trgla sam se i počela stenjati. Grčevito sam stiskala plahtu.

”O…tooo…to je..dobro…mmmm…aaaaaaaaaaahh” glas mi se počeo gubiti.

Tada je svojim jezikom prodro u moju skroz mokru unutrašnjost. Malo me lizao, malo ga nabijao, pa ga vrtio u krug, a prstom mi je mazio klitoris. Govorio mi je kako mu je lijepo, kako mirišem na proljeće… Dalje ga nisam čula, izgubila sam se u ekstazi koja je obuzela cijelo moje tijelo, a zatim orgazam koji me prostresao. Ante je bio napet kao puška ali nije žurio. Trljao je glavić o moj klitoris i prošao njime preko cijele vlažne pice. Napokon mi ga je zabio i legao na mene a ja sam prostenjala i obujmila ga i nogama i rukama. Počela sam miješati kukovima i stiskati mišiće i prepone. On je stenjao i dahtao. Kako je taj čovjek izdržljiv… Doveo me do orgazma a još je bio u punom naponu snage. Okrenuo me na trbuh i podigao guzove. Zabio mi ga je od iza. Vadio ga je cijelog i zabijao do kraja, zatim bi ga vadio samo do pola, o onda ga je ostavio cijelog u meni i zavrtio kukovima. Ja sam si gladila klitoris. Cijelo mi se tijelo zgrčilo i zabila sam glavu u jastuk. Suze su mi potekle niz lice od snage orgazma. Njega je to dodatno napalilo i nije želio svršiti dok me još bar jednom ne dovede do orgazma. Pogledala sam ga i bio je crven kao da ga je vatra opekla i mokar kao da je iz saune izašao. Podigla sam se i polegla ga na krvet držeći u ruci njegov nabrekli kurac koji je pulsirao”Izdrži još malo”prošaptala sam. Sjela sam na njega i počela se nabijati. Jebala sam ga kao nikada prije. Malo bi usporila, pa ubrzala ritam, stiskala ga koliko sam mogla svojim mišićima i preponama, vrtila kukovima u krug… Uz glasan uzvik i stenjanje i snažno se tresući moj Ante je svršio. Pustila sam usne do njegovog međunožja i polizala ostatak sperme. Lizala sam mu jaja i palcem gladila glavić. Onda sam ga cijelog stavila u usta. Pušila sam ga i drkala a on je ubrzo narastao i probudio se. Kako sam voljela taj prelijepi kurac!!!! Uz snažno grčenje tijela Ante je ispustio mlaz spereme u moja usta i sve sam progutala što nikada prije. Nije bilo loše…

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx