Ispunila mi se mašta – III dio

Kad će taj petak… Pjevala sam i ponavljala ovih dana. Napokon je stigao. Dan na poslu prolazio mi je užasno sporo, bila sam štoviše jako nervozna. Nije lako dočekati seks sa dvojicom gorila. I k tome još novi kurac u svojoj pičkici koja je bila strašno napaljena. Da sam samo mogla staviti toplomjer sigurno bi eksplodirao.

Ispunila mi se mašta – II dio

Napokon je radni dan završio i došla sam kući.Dugo sam se tuširala i depilirala tako da su mi noge i prepone bile glatke kao u bebe. Zatim sam se namazala losionom i obrijala pičkicu do kraja. Mislila sam da to nikada neću uspjeti ali jesam. Ni jedna dlačica nije ostala. Pogledala sam se u ogledalo i čak je mene uzbudila ta mala pohotnica koja je jedva čekala da iskuša novi kurac u sebi. Stalno se vlažila i stalno sam je brisala. Cijelo vrijeme ugodna toplina i žmarci škakljali su moj trbuh. A ona je bridila, svrbila me, gorjela…. Obukla sam kompletić top i gačice. I prije dogovorenog vremena zazvonilo je zvono na vratima. I njima se očito žurilo.Otvorila sam vrata i bili su to Ante i Zoki. Zoki mi se učinio još većim izgledao mi je poput diva.

“Preseksi si”rekao mi je.

Nije gubio vrijeme svojom snažnom rukom me obrglio i privukao k sebi. Sudarila sam se sa izbočinom u njegovoj trenerci.

“Oh” izletjelo mi je. Bio je tako tvrd a činilo mi se da je širi od cijelog moga međunožja.

“Je li dignut” pitala sam ga.

“Ne potpuno je opušten” odgovrio me a meni je neka jeza prostrujila tijelom. Željela sam ga vidjeti ali zgrabio je ruku i odmaknuo

”Ja vodim igru mala” rekao je i čvrsto mi stisnuo guzu svojim snažnim grubim rukama. Stao je iza mene i zavukao ruku pod moj top. Kada mi je zgrabio sisu zadovoljno je uzdahnuo.

“Preeeedivno. Za sada je sve savršeno” rekao je.

U jednom potezu skinuo mi je top i objema rukama zgrabio sise. Grubo ih je miješao i stiskao. Moram priznati da je prijalo. Koja razlika kao da mu Ante nije brat.

”Mmmmmmm….aaa…hhhhhhhmmmm….”uzdisala sam po tiho i nježno što ga je očito uzbudilo jer ona gromada u njegovoj trenerci postajala je sve tvrđa. Malo sam zamijesila guzom na što je on odgovorio laganim drhtajem.Zatim je jednu ruku spuštao niz moj trbuh. Prvo me preko gaćica pomilovao na što sam se ja trgla kao opečena. Zatim je cijelom šakom zgrabio moju pičku i stiskao je. Mislila sam da će je otrgnuti. Na to je počeo dublje disati. Zavukao je ruku u gaćice. “jebote kako si mokra” uzdahnuo je. Ta me mala odavala opasno. Za tren me oslobodio gaćica i srednjakom prešao od klitorisa do rupe. Zatim me okrenuo k sebi i sa divljenjem promatrao.Uhvatio me za rame i prstima rastvorio moje usmine. Sa dva prsta milovao mi je klitoris, štipao ga i gnječio. Počela sam se tresti, a Ante je stao iza mene i zgrabio me za sise. Nježno ih je mijesio a onda dlanom gladio bradavice. E to me izludjelo…..Jedva sam stajala i sve glasnije jecala. Zoki je bez imalo milosti prstima prodirao moju vlažnu unutrašnjost. Obrađivao ju je kažiprstom isrednjakom. Ajme kako je to dobro i spretno radio.

“Ahhhhhhh…jaaaooooo meniii…oh….ohhhhhhhhhhhhhhh” vikala sam kroz jecaje i duboke uzdahe. O kako sam samo svršila. Zoki mi je nabio prste u usta da poližem sokove. I jesam. Zatim smo otišli u sobu. Još sam drhtala kao luda. Zoki me posjeo na rub kreveta i kleknuo ispred mene, a Ante iza mene na krevet. Uhvatio me za sise i ljubio vrat.A Zoki je zabio glavu u moje međunožje. Počeo me lizati…Mrak mi je pao na oči… Koji užitak. Činilo se da plačem od jecanja i stenjanja. I došlo mi je da zaplačem od neopisive slasti, ugode i ljepote. Zokijev jezik bio je debel i ogroman i duboko je prodirao u moju uzavrelu unutrašnjost kojoj nikada dosta.Sve je ogromno na tom čovjeku.Ante se malo pomaknuo u stranu i počeo mi lizati bradavice. Oba užitka su se spojila i podigla me do grčevitog orgazma koji je bio nešto posebno. Vrisnula sam da me vjerovatno čulo cijelo susjedstvo.Nisu mi dali ni da se smirim i odmorim…Sama sam to tražila. Obojica su se skinula i iskočili su njihove kurčine. Antin je ogroman ali Zokijev… Imale su žene pravo kao u konja. A tek debljina… Bilo je zastrašujuće. Nema šanse da to čudovište uđe u mene. Stali su jedan kraj drugog. Najprije sam obojici drkala. Nije bilo šanse da obujmim svojom šakom Zokijevu gromadu. Tada sam Zokiju polizala glavić a Anti ga gladila palcem. Obujmila sam ga jedva svojim usnama i počela ga strasno pušiti drkajući Antin već dobro poznati kurac. Nadam se da Ante neće zamjeriti njegovog sam poznavala. Ovo je bilo nešto novo ali i neviđeno. Polizala sam ga cijelog Aj kako je bio tvrd.Puslirao je kao lud. Malo sam pušila Anti malo njemu ne ispuštajući ni jednog iz ruke. I tada su mi obojica svršila po licu. Koliko sperme… Zoki me podigao i polegao na krevet opet me ližeći u moje žarište. Vidjela sam da navlači kožicu preko glavića a on postaje sve veći. Nisam više mogla gledati počela sam se gubiti u ekstazi jer Ante mi je lizao i cuclao bradavice.Svršila sam u transu.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx