Ovih 9 stvari bi žene voljele da muškarci znaju o njima i seksu

Za ženu je kompletan njihov odnos predigra – od međusobnog uvažavanja i ophođenja do komplimentiranja i pomaganja u kući. Ako to funkcionira, strast je zagarantirana

Ovo bi žene voljele da muškarci znaju: 

– Za ženu je emocionalno uzbuđenje jednako bitno kao i fizičko, pa je psihička stimulacija razgovorom i gestama pravi način stvaranja atmosfere za seks.

– Lijepe riječi su najbolji afrodizijak za ženu i muškarci koji žele više akcije u krevetu, trebali bi više pričati.

– Što više muškarac pomaže u kućanskim poslovima, to je žena odmornija za seks. Također, to pomaže i u uspostavljanju osjećaju ravnopravnosti i poštovanja za kojima žene žude.

– One također žele inicirati seks, no za to gube volju ako ih muškarci na dnevnoj bazi i nimalo suptilno traže seks. 

– Pritisak da žena doživi vrhunac ne pomaže u postizanju orgazma, zbog toga je važno ne požurivati ju. Ako orgazam izostane, to ne znači da seks nije bio dobar.

– Žene ne žele uvijek romantičan seks te su otvorene na mogućnost “divljanja u krevetu”. Zbog toga ne treba uvijek nastupati s nježnim dodirima, već slijediti njihov govor tijela.

– Ona ne voli pritisak partnera na seks, osobito ako je već jasno dala do znanja da nije raspoložena. Ne samo da će joj to dodatno smanjiti želju, već će ga doživjeti kao napornog”.

– Muškarci trebaju shvatiti da velik broj žena ne može postići orgazam isključivo penetracijom te se posvetiti i drugim načinima stimulacije klitorisa.

– Kao i prekratak, tako i predugi seks može biti više mučenje nego užitak. Sama penetracija koja traje dulje od 20 minuta vodi do utrnuća i gubitka osjeta. Maratonski seks koji žene priželjkuju uključuje dugu predigru, kao i stanke, a ne samu penetraciju.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx