Sve za ljubav

Please wait...

Padao je septembarski sumrak. Stigla je sa posla i sela da pregleda neki ženski časopis dok je čekala da Ivan stigne sa posla i da zajedno ručaju. Petak je i večeras neće nigde izlaziti, pomislila je, a dok prelista žurnal ugrejaće se i voda u bojleru da se istušira pa će dotle samo izuti salonke da odmori noge od potpetica. Suknja joj se povukla uz lepe, oble butine otkrivajući krajeve haltera koji su držali najlon čarapa  dok se mačkasto meškoljila u fotelji…

Neznanac je tiho preskočio kamenu ogradu usamljene vile na Dedinju i stigao do jedinog osvetljenog prozora iza koga je ugledao Emiliju zadubljenu u čitanje.

Začuo se zvuk telefona iz Emilijine torbice nehajno spuštene kraj nogu. Na displeju je svetleo Ivanov broj.

– Ljubavi stižeš li uskoro?

– Eh… hmm… zato te zovem dušo, sastanak Upravnog odbora se odužio a moje izlaganje još čeka na red…

„Znala sam” – besno je bacila telefon nazad u torbicu – „Uvek je tako kada treba da provedemo vikend sami. Samo sam uzalud potezala mamu da uzme decu na čuvanje kako bismo neometano vodili ljubav… Tek mi je 30 i muškarci me saleću, ljubavnici mi se nude na tacni a ja ga volim još kao prvog dana i moje telo je željno njegovih dodira a moja utroba njegove krupne muškosti koja mi je iz prvog bračnog seksa posejala naše prelepe trojke. Reći ću mu sutra za doručkom – ili karijera ili ja!”

Odlučno je sastavila korice magazina i kada se nagla da ga odloži na salonski stočić osetila je dve snažne muške šake na ramenima. Uspela je da vidi samo rukavicu na levoj i sjajno, preteće sečivo u desnoj. Rastvorila je usne da vrisne ali reči su ostale zarobljene u telu paralisanom od straha…

– Da nisi pisnula kučko! Pustiš li samo glas napraviću pustoš od tog lepog kurvinskog lica!!!

Oči joj je prekrila maska od lateksa a usta joj je zapušila tvrda kugla. Osetila je nekakvu kožnu traku oko vrata kojom je stranac počeo da je davi i povlači unazad ka naslonu fotelje. Zabatrgala je nogama kroz vazduh od čega joj se suknja još više smakla i ukazale su se crne providne gaćice kroz koje se nazirala njena ženskost sa malom negovanom frizuricom.

Stranac je žustrim pokretom ruke odgurnuo sve stvari sa niskog stočića do koga je odveo držeći je i dalje čvrsto stegnutom kožnom trakom oko vrata i oslonio je grudima o glatku tablu. Oslobodio je remena i dok se borila za dah sečivo joj je zašlo pod kragnu svilene bluzice i začuo se reskavi zvuk paranja svile. Isto je učinio i sa suknjom i gaćicama tako da je ostala samo u halterima i sivim najlonkama natrćena i izložena nepoznatom uljezu koji joj je vezivao kanapom ruke oko zglobova iza leđa, a d**gim krajem joj je čvrsto vezao fine čukljeve.

Začula je zvuk šnira na torbi i rasklapanje nekog nepoznatog predmeta i tek je shvatila da je u pitanju video – kamera kada se začulo karakteristično zujanje sa stativa.

Sledeće što je čula bio je fijuk kroz vazduh i pucanj biča po njenim golim guzovima…

– Aaarrrghhh… – pokušala je da vrisne, ali usledili su novi udarci koji su žarili njene čvrste polutke i nežnu mlečno – belu kožu. Bili su to ipak dovoljno odmereni udarci, tek toliko da ne oštete tu mekanu lepotu ali dovoljni da joj guzovi zabride.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx