Alkohol nas je doveo do ludila (Nastavak price: Dok sam ja na sluzbenom putu)

Bio je vikend. Ja sam izasao u grad sa svojim drustvom, ona sa svojim. Poslala mi je poruku da nastavljaju dalje na kucnu zurku kod Nadjinog druga. Javila mi se da je stigla, da je sve ok. Kaze neces verovati ko je tu, Anina cimerka Dragana hahaha. Dosla je sa deckom, a on je dobar drug sa ovim kod kog smo dosli

Dok sam na službenom putu

– Haha lepo. Kako se provodite?
– Super. Tu smo nas 4 sa faksa, taj Nadjin drug i neko njegovo drustvo, Dragana sa deckom..ima nas 10ak. Pijemo zezamo se. Pita Nadja za Milana hahah, pozdravi ga ako je sa tobom
– Jeste tu je, pozdravlja i on nju. Moramo ih spojiti vise
– Hm, ajde dodjite ovde vas dvojica. Mozda uspemo nesto
– Aj sad cu da vidim sa njim
– Haha ovi hoce da igramo istina izazov kao klinci
– Onda moram doci da ne pravis sranje haha. Krecemo

Dosli smo tamo oni su vec bili u krugu i vrteli flasu. Pozdravili smo se sa svima, uzeli pice i pridruzili im se. Pitanja su bila dosadna, a izazovi vezani uglavnom za alkohol sve do jednog trenutka dok Ana nije zavrtela flasu, a ona se okrenula bas ka njenoj cimerki. Izabrala je istinu. Sa koliko osoba iz ove prostorije si imala seksualni odnos? Ova je malo pocrvenela i rekla troje.

Caskanje je za trenutak prestalo i svi su se okrenuli ka njoj. Znao sam o cemu se radi, ali po pogledu njenog momka shvatio sam da on nije upucen bas u sve. Igra se nastavila u ovom duhu. Cimerka je zadala domacinu izazov da uhvati za guzu zensku osobu sa kojom bi spavao. To je bila Ana koja se nije bunila. Igra je bila sve zanimljivija i atmosfera se zahuhtavala. Milan je morao da lize Nadji uvo. Dvoje su se ljubili pred svima 2 minuta. Ja sam morao da priznam kad sam prvi put imao seks. Moja devojka je tverkovala pred svima. Onda je neko predlozio da predjeno na masne fote da bude zanimljivije. Neka ova fota popije sot pica iz Nadjinih grudi. Imala je ubedljivo najvece sise i momak koji je ispao je sa zadovoljstvom zaronio u njih. Sve me je ovo podsetilo na mladost. Izgleda da niko dugo nije igrao fote, svi su se uziveli. Nek se ove dve fote poljube na blic. Ispali smo domacin i ja. Nije bilo sanse da to uradim, a ni on nije bio zainteresovan. Prebacivali su nam kako kvarimo igru bla bla ali nisam hteo da odstupim. Neko je rekao dobro idite onda do wc-a i vratite se sa gacama u rukama. Prihvatili smo, to nam nije bio problem.

Vratili smo se sa podignutih ruku i samo sam ih stavio kod devojke u torbicu. Ljudi su vec bili poprilicno cirke i par njih je otislo kucama. Neka ova fota ode na terasu na 5 minuta sa osobom sa svoje desne strane. Palo je na Nadju a pogadjate ko je bio, Milan. Pogledao sam se sa devojkom i oboje smo pomislili, to je to valjda ce biti nesto. Iskoristili smo priliku da dospemo pice, da se protegnemo malo.

Rating: 4.8/5. From 18 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x