Gledao sam svoju suprugu sa mojim bratom

Moj brat Aca se razvodio.  On je bio naš gost tri dana.  Znao sam da su moja supruga i on privlačili jedno drugo i bio sam zabrinut zbog njegove posete. Aca, moj stariji brat, je trebao provesti tri dana s nama, i nisam bio sretan.  Razvodio se drugi put, pa mu je potrebno mjesto za boravak dok se ne preseli u novi stan u nedjelju.  Ja sam nevoljko pristao.

Aca i ja smo bili različiti koliko mogu biti dva brata.  On je bio ženskaroš.  Njegova nevjera je uzrok njegovog prvog razvoda, a bila je razlog i drugog, njegova supruga je otkrila da tuca svoju tajnicu.  Aca je bio zgodan i šarmantan, i jako privlačan za žene.  Uvijek je bio spreman za nova osvajanja, a to je bio razlog što nisam želio da se mota oko Mire.  Bio je vrlo pažljiv prema njoj, dijelio joj komplimente u svakoj prilici, a njoj su prijala njegova laskanja.  Razgovarao sam sa Mirom o njegovom očiglednom interesu za nju, rekao sam joj:

– “Načinom na kojim te gleda očigledno je da ti se želi zavući između nogu, a ti ga ohrabruješ. ”

Ona je rekla: “On je zabavan i šarmantan, ali on je tvoj brat i ja sam sigurana da neće pokušati nešto sa mnom. ”

– “Ne zaboravi kada si ga slučajno vidjela golog kad je izašao iz kupaonice šta si rekla o veličini njegovog kurca”.

Ona je pocrvenjela.  “Samo zato što sam vidila njegov kurac ne znači da sam spremna otići u krevet s njim.  Znaš da te volim i da sam ti uvijek bila vjerna, a više ih je pokušalo da me zavede . .  ”

Mira je lijepa mlada žena za kojom su se mnogi okretali ima 26godina.  Bila je visoka, sa povećim grudima, njene noge su bile fantastične naročito u kratkim suknjama.  Nikako mi se nije dopadalo da Aca provede sa Mirom tri dana.  Sumnjao sam ako se javi prilika da će pokušati da je zavede, iako je bio moj brat.

On je stigao u četvrtak i smjestio se Mira je pripremila večeru i uz vino i proveli smo ugodnu večer.  U petak smo bili njegovi gosti na večeri u restoranu.  Poslije večere pili smo vino, i atmosfera ja bila prilično opuštena ai ja sam malo više popio.  Kada je počela glazba Aca je zamolio Miru za ples.  Gledao sam kako plešu a ples je bio jedan od njegovih specijalnosti.  Postupno joj se približio držeći je čvrsto za bokove i dok su igrali ruka mu se često spuštala na njenu guzu ona nije pružala otpor a njihova tijela zajedno su se kretala u ritmu glazbe.  Na kraju su se vratili za stol, njeno lice bilo je zajapureno.

Kada smo stigli kući Mira je htjela piće pred spavanje.  Ona se ponašala kao tinejdžer, efekti pića bili su očigledni.  Prilikom svlačenja razmijenili smo nekoliko riječi zbog njenog ponašanja te večeri a nakon što je završila svlačenje , skidajući gaćice kao i obično ljutito je obukla spavaćicu, nastavio sam da kritikujem pa mi je rekla

Rating: 2.9/5. From 38 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x