Gledao sam svoju suprugu sa mojim bratom

Moj brat Aca se razvodio.  On je bio naš gost tri dana.  Znao sam da su moja supruga i on privlačili jedno drugo i bio sam zabrinut zbog njegove posete. Aca, moj stariji brat, je trebao provesti tri dana s nama, i nisam bio sretan.  Razvodio se drugi put, pa mu je potrebno mjesto za boravak dok se ne preseli u novi stan u nedjelju.  Ja sam nevoljko pristao.

Aca i ja smo bili različiti koliko mogu biti dva brata.  On je bio ženskaroš.  Njegova nevjera je uzrok njegovog prvog razvoda, a bila je razlog i drugog, njegova supruga je otkrila da tuca svoju tajnicu.  Aca je bio zgodan i šarmantan, i jako privlačan za žene.  Uvijek je bio spreman za nova osvajanja, a to je bio razlog što nisam želio da se mota oko Mire.  Bio je vrlo pažljiv prema njoj, dijelio joj komplimente u svakoj prilici, a njoj su prijala njegova laskanja.  Razgovarao sam sa Mirom o njegovom očiglednom interesu za nju, rekao sam joj:

– “Načinom na kojim te gleda očigledno je da ti se želi zavući između nogu, a ti ga ohrabruješ. “

Ona je rekla: “On je zabavan i šarmantan, ali on je tvoj brat i ja sam sigurana da neće pokušati nešto sa mnom. “

– “Ne zaboravi kada si ga slučajno vidjela golog kad je izašao iz kupaonice šta si rekla o veličini njegovog kurca”.

Ona je pocrvenjela.  “Samo zato što sam vidila njegov kurac ne znači da sam spremna otići u krevet s njim.  Znaš da te volim i da sam ti uvijek bila vjerna, a više ih je pokušalo da me zavede . .  “

 

 

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx