Uobičajene greške u seksu

Mislite da ste nevjerojatni u seksu samo zato što imate odlične seksualne pokrete, ali možda imate nekoliko pogrešaka u stavu. Za zdrav seksualni život potrebno je malo više od izvrsne tehnike. Pročitajte sljedeće pogreške i razmislite odnosi li se nešto na vas

Mislite da je on uvijek raspoložen za seks, bilo kada, bilo gdje

Došli ste doma, uzbuđeni i spremni za seks, ali partner baš nije raspoložen. Prije nego što vas uhvati panika, opustite se, muškarci nisu hodajući seks-roboti koji su raspoloženi za seks u svakom trenutku.

„On je normalno ljudsko biće. Ne brinite, muškarci kad su po stresom i kad su umorni nisu raspoloženi za seks. Nemojte očekivati da uvijek bude spreman“, kaže stručnjakinja za seks i odnose Nikki Goldstein.

„Vaša jedina briga trebala bi biti: imate li još seksualne odnose i jeste li oboje zadovoljni i sretni u vezi“, dodaje Goldstein.

Ako ste zabrinuti zbog nestajanja seksa u vezi, onda trebate imati otvoren i iskren razgovor s partnerom.

Seks je gotov čim on doživi orgazam

Samo zato što je svršio ne znači da se mora okrenuti na drugu stranu i reći: „Bilo je super“ i zaspati. Bez obzira što on misli, seks nije završen kad je on svršio.

Ako vi niste stigli do orgazma, recite mu da party još nije završio i da je vrijeme za stimulaciju klitorisa. Naravno, neki njegovi dijelovi bi mogli biti izvan funkcije neko vrijeme, ali još ima prste i jezik, zar ne? Neka ih iskoristi.

Ali, ako je totalni zombi nakon što svrši, onda trebate biti jasni oko redoslijeda: „Ako ga njegov orgazam ozbiljno umori (u njegovu obranu, nakon orgazma njegovo tijelo preplave hormoni „spavanja“), objasnite mu da bi bilo dobro da vi svršite prije njega“, kaže seksualna stručnjakinja Tracey Cox.

Ako bude i dalje tvrdoglav, Goldstein predlaže: „Masturbirajte ispred njega i neka vas gleda kako svršavate.“

Muškarci gledaju na seks isključivo kao na – seks

Naši razlozi za seks se mijenjaju iz dana u dan. Jedan dan želite seks zato što priželjkujete orgazam, a već idući dan zato što vam treba osjećaj fizičke povezanosti. To se odnosi i na muškarce.

„Muškarci nisu uvijek dobri u izražavanju emocija, a seks je defintivno jedan od načina kako muškarci izražvaju osjećaje i dobivaju ispunjenje“, objašnjava Goldstein.

Kad pokušavate pokazati ljubav seksualnim igricama, to može biti jako teško ako partneru nije do seksa. „Ako odbijate seks, postoji mogućnost da će partner to shvatiti osobno i biti povrijeđen“, kaže Goldstein.

Kako biste to izbjegli, pokažite mu svoju ljubav, uvjerite ga da ga volite i da je najseksi muškarac kojeg poznajete, ali da trenutačno niste baš raspoloženi za seks. Što znači da odbijate seks, ne njega.

„U njegovim očima, kad odbijete seks kao da mu govorite ‘Ne sviđaš mi se i ne želim te’. Usvojite novu filozofiju: objasnite mu da, iako trenutačno ne želite seks, maženje uvijek dolazi u obzir“, savjetuje Cox.

Ne dajete mu upute

Postizanje orgazma za muškarca je lagano kao i hodanje po ravnoj crti. Za žene to izgleda kao da pokušavate pronaći put do nekog grada bez karte. Zato bi bilo poželjno partneru dati neke smjernice.

Rating: 4.3/5. From 3 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Denis
Denis
19. srpnja 2021. 02:32

Drkao sam kurac kod prijateljice dok smo gledali pornić.

1
0
Ostavi svoj komentarx
()
x