Nastavak sa ženom mog najboljeg frenda

Kao što sam Vam već ispričao, počeo sam jebati ženu svog najboljeg frenda, slučajno, ali sad sam to radio na redovnoj bazi, pošto sam ju zaposlio kod sebe da mi vodi knjige. Jebao sam su svakodnevno.. doduše, ne baš svaki dan, jer smo se znali malo i zasititi, ali sam ju u njenom uredu prvi put pojebao u guzu. 

Prvi dio priče

Došlo je do toga sasvim spontano i iz čisto praktičnih razloga. Par puta sam joj zabio palac u guzu dok sam ju jebao straga, a njoj se to nekako sve više sviđalo, pa me par puta upitala da li bi ju možda jebao u guzu. Iskreno, samo jednom sam jednu jebao u guzu, ali je ona imala gadan stisak, pa mi se nekako zamjerilo to i više nisam pokušavao ni sa jednom. A sada, paaaa.. eto mislio sam da bi mogli pokušati, ali mi je trebalo nešto vremena. 

I tako smo došli do tog dana. Nismo imali seks od prošlog utorka. Ja sam bio na nekoj montaži, te sam izbivao iz radione do subote, a u subotu Biba nije radila. Tako da smo nekako oboje dočekali sa nestrpljenjem taj ponedjeljak. Biba je bila sva usplahirena i samo se motala oko mene u radioni, a ja sam baš radio neka vrata za ormar, pa mi je trebalo koncentracije.

Kako je bila sve više napasnija, tako sam ja bio dekoncentriraniji, pa sam jednostavno stao sa poslom i primio ju za ruku, te ju odveo u dio gdje se stavljala građa na dodatno sušenje. Tu je bilo toplo i suho, pa sam ju pritisnuo uz neke ishoblane daske i odmah joj zavukao ruku pod haljinu koju je imala na sebi. Pica joj je bila mokra i bez gaćica, pa su mi prsti samo kliznuli u nju što je izazvalo kod nje duboki uzdah i samo mi je utisnula vruči poljubac dok mi je druga ruka kopala po njenom dekolteu pokušavajući izvuči njene velike sise iz njega i grudnjaka koji ih je sputavao. Ni njene ruke nisu mirovale, već su tražile moj napeti kurac i čim ga je uhvatila stisla ga je bez namjere da ga tako skoro pusti. Uspio sam joj izvući sise onom jednom rukom, pa sam sad zagnjurio svoje lice među njih i ljubio ih, a kad sam izvukao drugu ruku iz njene pice vidio sam da mi prsti imaju tragove krvi. Pogledao sam ju, a ona se samo nasmijala i rekla:

– A jebi ga, oni dani u mjesecu.. 

– Ma daj, pa biti će mi kurac sav od ketchupa.. -rekao sam sarkastično, a ona je samo dodala. 

– A takvog ti ga sigurno neču lizati.. -rekla je i otkopčala hlače, te ih povukla na niže, a sa njima i gaće, pa rekla- .. ipak mi se sviđa ovakav.. 

Počela mi ga je pušiti i to svojski, a ja sam se naslonio na one daske, baš kao što je ona bila maloprije, te sam uživao u njenom pušenju i lizanju mojih jaja. Kad sam svršio u njena usta nakon par minuta sve je progutala i oblizala se, a onda nastavila sa drkanjem mog kurca kako bi ostao stajati uspravno. Kad je bila zadovoljna tvrdoćom okrenula se i naprćila, pa razmakla guzove:

– Hajde, daj mi ga u guzu.. spremna je za tebe.. -rekavši to gurnula si je jedan prst u šupak i malo se jebala njime. 

Ja sam se sagnuo i odmaknuo njenu ruku, te ju stavio tako da drži guzove razmaknute, a ja sam počeo lizati njen šupčić. Lagano je uzdisala šireći jako guzove, a kad sam joj gurnuo jezik u guzu samo je veselo ciknula. Slinio sam njen šupak i naslinio si u njenim ustima svoje prste, pa sam ih gurnuo jednog po jednog u njenu guzu. Zastenjala je glasno, a ja sam ih sad vrtio unutra i vadio ih i gurao natrag dok je ona stenjala i raširila guzove koliko je više mogla.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj


Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 35

Warning: Undefined array key "host" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 38