web hit counter

Avantura sa tetom iz vrtića

Dora je bila odgajateljica u vrtiću u koji je išao moj klinac. Imala je 27 godina, kose boje meda, manjih sisa i poveće guze, te jačih nogu i zelenih očiju. Zapela mi je za oko čim sam došao po maloga. Inače je vodila maloga u i iz vrtića, ali sam taj put ja bio taj koji je to odradio pošto je supruga bila na putu. 

I odmah doživio ribanje. Mislim, nitko ne voli da mu se podmladak kritizira, ali što se tiče moga vragolana znao sam kakav je i nisam uopće kontrirao Dori, već sam ju naprotiv podržao. To je bilo iznenađenje i za nju, jer su obično zaštitnički nastrojeni prema svojoj djeci. 

– Ja se slažem sa Vama da bi malog trebalo malo stisnuti, jer je i doma nemoguć. 

– Stvarno? ? -bila je vidno iznenađena mojom reakcijom. 

– Da, naravno. -kimnuh potvrdno- Ja sam uvijek za stroži princip. 

Gledala me širom otvorenih usta i pozvala u svoj ured. Ponudila me sa kavom dok se moje čudovište nastavilo zabavljati u igraonici sa još dvoje djece koji su bili na cjelodnevnom boravku. Sjedili smo i pijuckali kavu, te polako sa općih tema prešli na one privatne i uskoro sam saznao da je solo već par mjeseci, a i ono malo frajera koje može naći su na inteligenciji klinaca u vrtiću. A onda je mudro zaključila da su svi dobri već zauzeti, s obzirom na malu sredinu u kojoj živimo. Tu se malo više opustila i odjednom sam osjetio njenu nogu uz svoju, te njen prodorni pogled. Pogledao sam ju i upitao:

– Jesi sigurna u to? 

– Jesam.. . -a onda je tiho dodala- Jedva čekam kurac u svojoj vreloj rupici.. . 

– Pa koliko se dugo nisi poseksala? -upitao sam sa čuđenjem. 

– Više od šest mjeseci.. . ili da skratim.. . predugo. -tu je stavila ruku na moju nogu i počela mi kliziti njom uz i niz moju butinu skroz do već probuđenog kurca. 

Sagnula se prema meni i dotakla mi usnice. Njene su bile vrele i malo suhe od uzbuđenja, a ja sam ju samo privukao k sebi i uskoro smo se ljubili, a onda se ona trgla i ustala, te otišla do vrata i otvorila ih, pogledala van i zatvorila, te zaključala. Krenula je prema meni i skinula svoju majicu, a ispod je imala samo potkošulju bez grudnjaka i su se lijepo ocrtavale. Moj kurac je već bio dobro mapet i lijepo se ocrtavao preko hlača kad sam ustao sa stolice i počeo otkopčavati hlače. Ona ga je gledala i oblizivala se dok mi je prilazila.

U međuvremenu je i ona skinula svoje hlače, te mi je prišla u gaćicama i potkošulji, povukla mi hlače niz noge skupa sa boksericama i klekla ispred mene. Primila mi je kurac sa jednom rukom i poljubila ga u vrh glavića, pa ga liznula, a onda me pogledala u oči i stavila ga skoro cijelog u usta. Ubrzo su joj oči zasuzile jer sam imao monstruma od 22 centimetra i podebljeg pritom. A on je samo rastao u njenim ustima.

Nakon još par pokušaja gutanja mog kurca je odustala i uz moju pomoć je ustala, pa sam ju doveo do stola i rekao joj da se naguzi. Kad je to napravila, spustio sam joj gaćice niz noge i malo razmakao noge, te joj liznuo mokru picu. Uspravio sam se i namjestio kurac na ulaz u njenu picu. Počeo sam polako ulaziti dok je ona dahtala i malo stenjala. Bila je uža nego sam mislio, pa mi je trebalo vremena da joj ga uguram do kraja, a onda sam ju počeo žestoko . Stenjala je i dahtala pod mojim ubodima u njenu vrelu, tu se nije šalila u opisu, i pohotnu picu. Ulazio joj je do kraja i jaja su mi lupkala po njenim nogama i pici. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx