Please wait...

Bajkeri se redali na meni – II dio

Svi svjeze istusirani krenusmo na izlet,obukli su mi koznu jaknu i pricvrstili kacigu te me je jedan od njih posjeo iza sebe na motor i objasnio kako se moram ponasati kad motor lezi u zavoju.

 Bila sam totalno sretna i jos vise uzbudena od pomisli da cu na tu mocnu masinu sa jos mocnijim bikerom, wooooooowww!!!!!!!!!! Taj osjecaj i trnci koji te prozimaju dok se cetiri masine zagrijavaju skoro je ravan svrsavanju.

Bajkeri se redali na meni – I dio

Krenusmo….vozili smo se nekih pola sata, polako sam se opustila i zavukla mu ruke pod jaknu i milovala ga po stomaku. Bila sam jos uvijek zadovoljena od prosle noci prepune jebacine, ali mi vrag nije dao mira i pocela sam ga trljati preko hlaca po medunozju dok nisam osjetila da mu je kurac otvrdnuo. Nije se bunio, dapace, poceo se i sam polako pokretati dolazeci mi sa svojim medunozjem u susret. Smanjio je brzinu i ostali su nas za cas pretekli. Znakovima su se sporazumjeli da ce nas cekati. Skrenuo je sa puta na neku sporednu cestu i nakon kratke voznje se zaustavio, sisao s motora, povukao me i rece

– „vidim da ti nije bilo dosta jebacine sinoc,mozes ti jos, a mogu i ja“,

 PRETPLATA

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare