Sunce Čije Zrake Svijetle Samo U Jednom Smjeru – 9. Dio

Erica se vratila za stol pa je Armin odložio mobitel. On se je zaista ugodno osjećao u njezinom društvu. Očarala ga je na neki način. Njezin stav, naglasak, način kako priča i naravno izgled. Svakim trenutkom bio je sve više zadivljen s njome. Nakon večere izašli su van iz restorana i šetali najpopularnijim ulicama Pariza.


Armin: -”Idemo još nekamo na piće ili želiš u hotel?”
Erica: -”Istina da imam koju godinu ali Pariz nije mjesto gdje bih išla u krevet u deset sati.”
Posjetili su noćni klub a Erica je bila u punom sjaju. Zračila je ženstvenošću, energijom i seksipilom a količina popijenog alkohola dodatno ju je opuštala. Izašli su iz noćnog kluba u 3 ujutro, te napokon došli u hotel. Armin nije imao osjećaj da se druži sa mamom nego sa prijateljicom. Kao da je polako zaboravljao na Marie i sve svoje zbrkane osjećaje preusmjerio prema Erici. Kao da ga je nečim začarala. Poklanjao joj je svu pažnju a Erici je to godilo.


Po povratku u hotelsku sobu bili su jako dobro raspoloženi. Erica je govorila: -”Uh kako se lijepo osjećam s tobom. Da barem možemo ostati zajedno još nekoliko dana.”


On se odmah skinuo u bokserice i legao u krevet a Erica se bez srama skinula gola i nanosila kremu na svoje predivno tijelo. Armin nije izdržao da ništa ne kaže: -”Imaš tako predivno tijelo, tako sexy.”

Ona se samo ponosno smiješila. Nije ona bila ništa više ljepša ili više seksi on Marie. Tek možda pola broja veće sise, ali nešto ga je strahovito privlačilo na njoj. Kad je završila mazanje tijela ušla je u krevet i najprije ga zagrlila, poljubila i zaželjela laku noć. a onda se leđima, odnosno guzom okrenula prema njemu. Jednostavno je morao prihvatiti takav položaj i obgrlio je rukom. Dodir njenog tijela netom namazanog kremom stvorio je probleme u njegovim boksericama. Dignuti kurac bio je, u drugačijim okolnostima rekli bi na pravom mjestu, točno priljubljen straga ispod njene guze. Erica je brzo zaspala a njemu je trebalo ipak nešto više vremena.


Kad su ustali nisu imali baš puno vremena jer su oboje morali na kolodvor. Rastali su se zagrljajem i ušli svatko u svoj vlak nastavljajući vezu tipkajući poruke na What’s Up-u.
U Frankfurtu na kolodvoru ga je dočekala Brigita. Jedva je čekala da čuje novosti. Još putem do stana postavila je stotinu pitanja i sve bilježila.

Kad su došli u stan Armin je rekao: -”Pa dobro jel može malo pauze od toga? Možemo naručit pizzu i pogledati film.”
Brigita: -”Šta se mene tiče možemo ali svake minute tipkaš poruku jednoj ili drugoj.”
Armin: -”Ok, gasim mobitel. Naručujemo pizzu. Samo nas dvoje od sada.”
Brigita: -”Opa, da se nisi možda zaželio nečeg, ha ha? Znam, nisi jebao cijeli vikend a spavao si sa golom milficom, pa…”
Armin: -”Ha ha, ma daj šta ti je, ona mi je…”
Brigita: -”Ili barem mislimo da je.”
Armin: -”Nema razloga da ne vjerujemo.”
Brigita: -”Nema ali i sam vidiš da nešto nije jasno”
Armin: -”Ma vidim ali one su toliko toga prošle tako da ovo da dokumentima i datumima mene ništa ne čudi.”
Brigita: -”Ne znam, čini mi se kao da Marie baš nije drago da provodiš vrijeme sa Ericom. Nakraju krajeva potajno se družite, očito je da te Erica želi udaljiti od Marie. Kao da te pokušava očarati na neki način. I još gola spava s tobom.”
”Ne bi bilo loše da i ti spavaš gola sa mnom.” – pokušao je Armin promijeniti temu.
Brigita: -”Opa, a ja sam mislila da se sad pališ na starije.”
Armin: -”Da možda nisi poslala ljubomorna?”
Brigita: -”Da barem mogu biti ljubomorna.”
Nastao je trenutak šutnje.
Armin: -”Pa ako si raspoložena…”
Brigita: -”Znaš da sam uvijek. Možda dopustim da me straga…”
Armin: -”Uh, idemo u sobu.”

Nastavci<< Sunce Čije Zrake Svijetle Samo U Jednom Smjeru – 8. DioSunce Čije Zrake Svijetle Samo U Jednom Smjeru – 10. Dio >>
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx