Please wait...

Bez da znam pojebao sam sestričnu

Čekao sam u redu u Elektri kad je u red do mene došla izuzetno zgodna žena i stala. Bila je prilična gužva. Nakon nekog vremena sam u staklu šaltera vidio da me nekoliko puta dobro odmjerila i ja se okrenem i pogledam ju onako od glave do pete.

Ona prva započme priču sa mnom “valjda ćemo doći na red danas, da barem ovu klimu uključe” a ja joj odgovorim “ovdje kad dođeš moraš se naoružati strpljenjem”. “znam, srećom pa danas ne radim” .

“Blago vama” kažem joj a ona me opet malo čudno pogleda jer sam bio u donjem dijelu trenirke i majici a ona je imala neki minić od teksas platna i majicu iz koje su kipile predivne grudi, otprilike četvorka i na nogama bijele tenisice. Bila je dosta visoka, sigurno 180 cm kao ja otprilike.

“Gdje radite ” upitame a ja joj ukratko objasnim da imam svoj obrt za PVC i ALU stolariju. Ona me zatraži vizitku ako imam jer će i ona nešto od stolarije mijenjati. Ja joj iz torbic što mi je bila preko ramena izvadim vizit-karticu i dam joj a ona ju pažljivo pogleda, Ubrzo smo bili skoro na redu i ja kažem evo za 10 minuta smo gotovi na što ona kaže “sumnjam” a ja kažem – dobro 20 a ona uz smješak kaže 20 je uvijek bolje od 10.

Shvatio sam da je spremna za odvesti negdje i kažem joj da bi mogli negdje na kavicu ako ne žuri a ona odgovori “jebeš kavu, bolje sladoled” rekao sam joj da mi je svejedno i tko prvi završi ovdje da pričeka vani a ona i kimne samo glavom opet me odmjerivši i malo duže mi gledajući u kurac koji je bio u polu dignutom stanju i dobro se vidio.

Bio sam malo prije nje gotov i izađem do svog kombija na parkiralištu a ona je bila 10 metara dalje sa nekim malim Peugeotom i kaže mi da ju pratim. vozio sam za njom i ona stane pred neki lokal i kad smo prišli jedno drugom blizu mi kaže “ovdje ima i sladoleda i svih vrsta pića i uđemo unutra a ona krene u zadnji separe i vidjelo se da je ovo njoj poznat ambient.

Naručili smo ja cd-vitu a ona porciju sladoleda i dok ga je jela oblizivala je žličicu i gledala me. “Kad mi možeš uzeti mjeru za otvor” upita me a ja se zamalo zagrcnem i kažem – kad god ti odgovara.

Ona kaže ” sad kad popiješ” i mi za 10 m  krenemo a ja usput ostavim konobarici novce na šanku i krenem za njom sa kombijem, Brzo smo došli do njene zgrade i na 1. katu ona otključa stan i mi uđemo a ja sam ponio metar, olovku i rokovnik. Ponudi mi da sjednem dok nam napravi Nesicu i donese piće a ja ju pitam što treba izmjeriti.

Odgovori mi “sjedi, jesi uvijek tako nagal i ode u drugu prostoriju i nakon minutu dvije donese nam kavu i nagne se da ju posluži na stolić a sise joj sjevnu ispred mene tako da je bilo nemoguće ne vidjeti ih i kad je sve postavila umjesto da obiđe stolić krene između mene i stolića sjesti na trosjed a okolo je bilo mjesta koliko hoćeš

Sve mi je bilo jasno i ja ju uhvatim sa obe ruke i povučem ju prema sebi a ona mi sjedne u krilo i odmah me obgrli oko vrata rukama i kaže “ti si stvarno u svemu nagal ” započnemo se ljubiti i uskoro se i pomalo skidati, Ostala je u tangicama i bila je stvarno pička i pol. Uđem joj prstom u pičku i vidim da je vlažna skroz i da je spremna primiti sad već skroz tvrd kurac.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Denis
Denis
4. veljače 2022. 03:16

Samo pumpaj.