Please wait...

Obilno sam mamu napunio spermom

Kako je tata sve više napredovao na poslu tako je krenuo u gradnju kuće na periferiji jednog malog grada čije ime neću spominjati. Gradnja kuće je brzo napredovala i uslijedila je selidba sa seoskog imanja na kojem smo do tada živjeli u tu kuću. Ja ne mogu reći da sam u početku bio sretan zbog te selidbe jer zavolio sam to selo i naše imanje na kojem sam odrastao. No što je tu je i brzo sam se priviknuo. Moja mama je krasna žena. Istina s kojom kilom viška ali još uvijek izgleda mladoliko i atraktivno. Kako sam bivao stariji sve češće sam sebe znao uhvatiti kako zujim u njeno dupe ili sise.

Otac je sve više vremena provodio na poslu. Sastančio je pa putovao na službene puteve i danima ga nisam viđao. Mama je radila u jednoj firmi koja je malo, po malo otišla u stečaj a na kraju je završila na burzi. Osim toga sada je otac jako dobro zarađivao i nije ni imala potrebu raditi. Međutim jednu stvar sam primjetio. Otac je sve više zapostavljao mamu a ona je bila željna seksa i teško je to mogla sakriti. Osim toga sredina u kojoj živimo je mala, konzervativna i svatko poznaje svakoga pa tu pronaći ljubavnika nije baš jednostavno niti lako. Možda bi nikada ne bi palo na pamet krenuti u zavođenje mame da sasvim slučajno nisam ispod kade pronašao jednu kutiju u kojoj je bio umjetni kurac.

Noćima, dok oca ne bi bilo, vrebao sam i čekao trenutak kada će mama otići po svoju igračku. Napokon mi se posrećilo.

Jedne večeri kada smo se povukli na spavanje čuo sam mamu kako ulazi u kupaonicu. Vratila se u svoju sobu i zatvorila vrata. Tiho sam se išuljao iz sobe i ušao u kupaonicu. Otvorio sam ona mala vratašca ispod kade i ustanovio da kutije nema. Bio sam silno uzbuđen. Došuljao sam se do vratiju mamine spavaće sobe i osluškivao. Jasno sam mogao čuti mamino stenjanje. No to me nije zadovoljilo. Vratio sam se u svoju sobu pa se iskaro kroz prozor u dvorište. Mamina soba bila je na drugoj strani i gledala je prema bašti i malom vrtu. Došuljao sam se do prozora sobe. Roleta je bila spuštena ali ne do kraja. U sobi je gorjelo slabo svjetlo, tj. noćna lampica. Provirio sam ispod rolete i kroz zavjese što su bile prozirne vidio kako lampa baca svjetlo na bračni krevet mojih roditelja. Mama je bila leđima naslonjena na jastuke iza leđa… Noge je širom razmaknula i dok si je jednom rukom gurala umjetni kurac u pičku, drugom se mazila po sisama. Bio sam samo u gaćama i kako mi se kurac digao tako sam ga izvukao kroz otvor na gaćama i stao drkati. Svršio sam valjda za desetak sekundi. Istim putem vratio sam se u svoju sobu i legao u krevet. Morao sam ga još jednom izdrkati.

Tada sam odlučio kako ću pokušati zavesti mamu. Gotovo svakodnevno sam glasno primjećivao kako lijepo izgleda. Kada bi se vratila od frizera hvalio sam njenu frizuru. Ako bi s prijateljicama išla u kupnju i na kavu hvalio sam njezin izgled pa joj čak savjetovao kako i što da odjene. Govorio sam joj kako mi prijatelji zavide na tako zgodnoj mami… Bilo je očito da joj sve to godi ali naravno da je tu postojala ta brana koju nije bilo lako prijeći. Jednog dana spremala se za izlazak na kavu. Gledala je što da odjene a ja sam iskoristio priliku da zavirim u ormar i predložim joj da obuče jednu kožnu kratku haljinu koja joj otkriva leđa. Zgrozila se na taj moj prijedlog rekavši da to nije obukla već godinama a osim toga to bi za ženu njenih godina bilo presmjelo.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare