Please wait...

Bio sam mamin maser, terapeut i jebač

Bio sam mamin maser, terapeut i jebač

Te godine sam bio maturant srednje medicinske škole, navršio sam 18 godina bio sam punoljetan.Upisao sam vozački ispit i za nekoliko mjeseci dobio dozvolu za B kategoriju.

Ja sam Željko, jedinac u mojih roditelja. Ocu je ime Miloš, majci Rada. Otac je otišao u Njemačku, dobro je zarađivao, bio je vrstan tokar. Ali rijetko je dolazio kući. Imali smo sve, živjeli smo veoma dobro. Otac je majci otvorio super moderni frizerski salon. U vrijeme kad su drugi vozili Stojadine i Lade, nama je otac uvezao skoro novog Ford Oriona, boje trule višnje. Uživali smo. Imali smo prelijepu kuću na sprat, luksuzno opremljenu. U prelijepoj dvorišnoj zgradi bio je majčin frizerski salon.Živjeli smo u jednom prigradskom naselju.

Majka je te godine napunila jubilarnu, četrdesetu. Bila je mala žena, ali lijepa crnka,sa dugom gustom kosom, crnim očima i skladnim tijelom. Sise su joj bile male, ali čvrste,kao u djevojke.Nerijetko je u kući bila u majici bez brusa, nije joj ni trebao, sise su joj bile čvrste. Saznao sam sa 14 godina da majka ima crne kovrdžave dlačice dole. Vadio sam joj gaćice iz korpe za veš i sakupljao ih. Drkao sam nemilice na majku.

Otac je ubrzo u Njemačkoj pronašao posao maminoj rodici. Čak joj je ustupio i jednu sobu. Kasnije smo doznali da su u strastvenoj vezi, koju nikad nisu priznali. Ta mamina rodica Božana rodila mu je i dvojke. Dvije ćerke. Ovamo, kada je dolazila sa djecom, dolazila je odvojeno, bez tate, svojima je ispričala verziju da je kratko bila u vezi sa nekim Portugalcem i da je on pobjegao glavom bez obzira.

Mama je znala za njihovu vezu,ali se nije protivila. Voljela je slobodu i svoj komfor. Nekoliko puta sam gore na spratu , u svojoj sobi, podigao slušalicu istovremeno kad i majka i slušao razgovor nje i Stojanke, njene najbolje drugarice.
Govorila joj je da joj nedostaje muškarac, da joj je dosadilo svršavanje s prstom, da je probala i sa vibratorom i da ga je bacila u smeće. Pominjala je nekog Miroslava, koji joj se nabacivao, ali doživjeli su fijasko. Rekla je da je imao malen i mlitav kurac, da su se pojebali samo tri puta i da je svaki put on svrašavao za minut-dva. Izgubila je volju za muškarce.

Jednom je Stojanki pričala o meni, kako me drma pubertet, da je primijetila da drkam u njene gaćice, da se nada da će to s vremena na vrijeme prestati, da imam kurčinu, deblju od oca.

Stojanka se kikotala i rekla joj, Rado, nemoj se ljutiti na mene ako ti pojebem maloga. Majka se cerekala i rekla, slobodno,smiri ga malo.

No, to su bile samo njihove šale, Stojanka je dolazila kod nas, bivali smo ponekad i sami, ali nikad ništa nije preduzela, a ja sam se stidio.
U septembru , kada sam već bio završio školu i spremao se na DIF, majka je imala saobraćajku. Udario je otraga neki pijani tip, baš je polupao Oriona. Od siline udara majka je izgubila kontrolu i udarilan u betonski zid. Polomila je kuk i butnu kost i zavšila u bolnici. Otac je došao i sve regulisaoi u bolnici i kod osiguranja. Šteta je bila totalna,ubrzo nam je tata uvezao Mercedesa 190.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare