Ženica se opustila

Neko vrijeme sam tokom seksa ubacivao svojoj ženi kako bi volio probati trojku. Prvo se bunila, izbjegavala tu temu no s vremenom se stvar mijenjala. Nije nikad bila na sto posto sa tim ali u zadnje vrijeme nije se ni protivila. Na prvu sam mislio oglušila je već na tu priču sve dok se nisam razuvjerio jedne večeri.

Inače moja zena Ena (34 god ) je bucka dobrih sisa i poveće guze. Bas bucka u pravom smislu te rijeci, ali bucka u svojim atributima.

Bio je neki deveti mjesec. Taman da treba početi nova školska godina, ali djeca još bila kod mojih na praznicima. Jedan od mojih najboljih prijatelja taj tjedan bio nam je u posjeti. Inače on radi u inozemstvu i disao je malo na odmor. Prva dva dana njegovog boravka kod nas nisam bio sa njima cijelo vrijeme jer sam morao raditi. Ena voli bit bez grudnjaka bas iz razloga velikih sisa no nikad da budu na izvolte no svakako se vidi kada ga ima kada ne. Svašta mi se motalo po glavi ta dva dana. Jednu večer dok se Mario tuširao ja joj kažem nije los haaa na što ona kaže kako previše maštam.

Došla je i njegova predzadnja vecer kod nas. Odlučili smo navečer naručiti pizzu i opustit se uz alkohol. Tako je i bilo.

Oko osam krenuli smo sa zezanjem.Bilo je tu još nas iz društva sve u svemu znana ekipica. Oko ponoći sve se razišlo. Ena je bila vidno pod alkoholom ali ne previše. Počeli smo svatko na svojoj strani kutne pričati o svačemu. Odlučio sam joj napisati poruku…. “Sad ili nikad”… daj mi neki znak ako hoćeš.

Pogledao sam ju ona me samo pogledala. Nakon jedno 15 min ustala se i rekla idem se ja tuširati. Nas dvojica ostala smo još lupetat.

Nakon jedno 20 min u sobu u kojoj smo bili ulazi Ena. Bila je u spavaćici koju nisam zaista dugo vidio na njoj. Pogledala nas je i rekla šta blejite… kako i nebi kad su joj sise kipile na sve strane. Odlučila je početi skupljati čaše sa stola. Ispred Marija se sagnula a meni naguzila. Obojica samo imali šta vidjet. On sisurine koje samo ne ispadnu vam, a ja obris tangi koje su se prozirale ispod spavaćice. Mariju je bilo to uhhh i samo je rekao moram se tuširati i ja. Pretpostavio sam da je brže bolje otišao izdrkat na ono sto je vidio.

Kako je on otišao ja sam ju zgrabio i rekao joj… uhhh kako si zločesta uhvatio ju za sise i počeo ljubiti vrat. Vatali smo se jedno 10 min dok nismo čuli da je Mario gotov. Vratio se u dnevnu i vidio je po nama da smo se malo igrali dok ga nije bilo. Prošlo je petnaestak minuta i ja dobijem poruku. “ Vrijeme je da se i ti tuširaš” … Oblio me znoj, vjerovatno od adrenalina osjecao sam da nešto smjera. Tuširao sam se jedno 7 min i mislio na njih. Kurac mi je cijelo vrijeme bio ko kamen. Budući da je spavaća preko puta kupatila odlučio sam pomalo izaći a da ne gasim vodu. Izašao sam i pogledao u dnevnu, bila je prazna. Otišao sam lagano do sobe i čuo ono sta sam slutio. Nisu zatvorili vrata do kraja kako bi čuli kad ja završim sa tuširanjem. Došao sam skorz do vrata.

Uhhh kako si dobra jebo te
Tiše pričaj zapravo daj šuti
A ne mogu…kakve sise imaš uhhhh

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
11 Komentari
 1. Mladen komentira

  Jako dobra priča

 2. Martina komentira

  Citavo vece sam sama a tako mi se jebe. Sva sam vlazna a nisam se ni dirnula, mastam o nekom ko bi me tako izjebao ali eto veceras nista. Onda se sjetim da malo citam erotske price i ova me je tako zapalila, legla sam na krevet i rasirila se a onda sam se tako poigrala sa pickom da sam sebe odradila onako kako odavno nisam. Svrsila sam tako glasno, preglasno, sigurno me je neko od komsija cuo.

  1. Martinin komšija komentira

   Šteta što nije neko od komšija došao da te dovrši…

   1. Remiks komentira

    Bas..koliko ti je godina uspaljenice

  2. Josipa komentira

   Mmmmmmm dragaaa

   1. Gaga komentira

    Josipa mmm vlazna picka mmmmmm liz

  3. adi komentira

   Joo Martina kako mise digo sad ,upaliosime

  4. Zvone komentira

   Drago mi je da ti se sviđa priča. Stavio sam još jednu pa širi noge i dalje.

  5. Golgeter komentira

   ajmo zajedno…mozda nam se pogodi

  6. Čiko komentira

   Mogu ja

  7. Kvisko komentira

   Sto sama pored mene ovakvog 🤪

Komentiraj


Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 35

Warning: Undefined array key "host" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 38