Ljeto sa napaljenim blizankama

Nakon dva tjedna u sparnom gradu otišli smo na more. Sara, Lara i ja, ja sa pauzom od fakulteta, a njih dvije nakon što su prošle upisni na medicinu. 

Otišli smo kod nas u Pirovac, a djed i baka su mi se obradovali, a kad su prepoznali Saru i Laru nisu se mogli prestati diviti kako su cure zgodne, kako su na mamu i slične stvari. Uglavnom, što se nas tiče, ljeto je moglo početi, a počelo je odmah burno. 

Nakon što smo se raspremili, ja u svojoj sobi, a njih dvije malo niže niz hodnik, baka je javila odozdola da ona i dida idu do grada i da se vračaju za sat vremena, pa da ih pričekamo sa ručkom. Lara i Sara kao da su to samo čekale, stvorile su se u mojoj sobi samo u oskudnim bikinijima, a već su u sljedećem trenutku bile u monokiniju slobodnih i čvrstih grudi sa napetim bradavicama.

Bacile su se na mene i brzo me oslobodile bermuda za kupanje u koje sam se presvukao. Dok me je Lara ljubila, Sara mi je počela pušiti kurac i gutati ga do kraja mijeseći mi jaja. Ja sam uspio zavući Lari ruku između nogu i ugurati prst u njenu stalno vrelu pičkicu, te joj odmah gurnuti dva prsta unutra. Samo je duboko uzdahnula i ugrizla me za donju usnicu, te šapnula:

– Iscijedit ćemo te, samo da znaš.. . 

– Nemam ništa protiv -tiho sam joj odgovorio, a ona mi je odmah ugurala jezik u usta i počeli smo se žvaliti kao blesavi dok je Sara radila čudesa sa mojim kurcem u svojim ustima, pa se vidjelo da je na mamu. 

Uskoro mi je kurac bio tvrd kao kamen, pa se Sara oslobodila donjeg dijela badića i zajahala me i odmah se počela nabijati na moj kurac, a Lara se isto oslobodila svojih gaćica, te mi sjela na lice okrenuta prema Sari.

Dok sam ja lizao Larinu pičkicu, njih dvije su se ljubile, a Sara je lagano vrtila bokovima i stiskala moj kurac sa picinim mišićima. Bile su tako učinkovite da sam osjetio da ću još kratko moći zadržavati vulkan sperme u jajima, a kad sam to napomenuo samo su se nasmijale, a Sara je kroz stenjanje rekla:

– Samo ti daj.. .. mmmmmm.. .. mi smo na pilulama.. . 

Kao da sam čekao samo to i eksplodirao sam puneći Sarinu pičkicu svojom vrelom spermom. Sara je ciknula jer je prvi put osjetila tako nešto u sebi, a u sljedećem trenutku je i ona počela svršavati na mom kurcu.

Čim se smirila Lara ju je odmaknula i bacila se na moj kurac ližući ga i gutajući ga do jaja, te je pokupila moje i Sarine sokove sa njega. Ubrzo je opet bio tvrd pa se Lara odmah nasjela na njega i počela divlje jahanje, dok smo ju Sara i ja nasmješeno gledali. Ja sam Sari mazio sise i ljubio ju dok je Lara divljala po mom kurcu, a ubrzo se i ona stresla, te svršila uz jako grčenje, pa se izvalila na mene i Saru. 

Ležali smo tako neko vrijeme, a onda sam pogledao na sat, pa ih brže bolje otjerao u njihovu sobu da se srede, jer će se baka i dida vratiti iz grada. 

Za vrijeme ručka sam osjetio njihove bose noge po mojima i kako su me draškale njima ozbiljnih lica dok su živo razgovarale sa bakom, a ja se jedva koncentrirao na razgovor sa didom. Pogledao sam ih mrko, ali su se one samo nevino smješkale. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx