Blizanci na mami

Moje ime je Seno, i  brata blizanca koji se zove Neno. Ogromna slicnost’karakter drukciji. Neno je otvoren, komunikativan,interesantan I lep. Od toga ja sam samo lep. Tako nekako I majka ga vise smekala nego mene’bolje se razumeju I slazu se u svemu’razgovaraju a ja tu I tamo. Cale kad dodje iz Austrie obojicu nas isto izljubi’dariva I voli uvek kaze cuvajte majku I uradite sve da joj zivot bude lep.Kad ide nazad meni je teze nego Neni a ona?


Tog jednog nedeljnog jutra nisam mogao da verujem u razgovor koji su vodili Neno I ona.Opusteno onako ka da to nisu ono sto jesu.

Slusao sam te Nenine reci upucene njoj kao da ju sazaljeva u nekoj njenoj intimi za koju on nebi trebao da zna.Onako u nekoliko recenica Neni je opisala zasto je pored caleta nesrecna zena iako sve ima. Nisam mogao da verujem u te reci da Cale ima malen kurac I da ju tuca kratko I retko.Kako ju neljubi niti miluje brzo svrsi sidje sa nje I odma zaspe bez reci.

Neno ti me razumes zato ti I ovo govorim I molim te da mi oprostis.

Jelena ljubavi moja ja sam tu za tebe I mozes mi sve reci mozes slobodno sve I ja cu ti pomoci ja cu biti uvek tu da te usrecim.

Tada sam video I poljubac ali ne onaj u obraz koji se gubi nego u usta I to onaj dugi.Ljubili su se nezno I polako dok joj je Neno otkopcavao bluzu I milovao grudi. Cuo se njen uzdah kad bi im se use razdvojile.Verovatno su zaboravili na mene misleci da spavam a ja sam posmatrao kako mu ona preko pantalona kurac dignut miluje.Neni se promenilo lice I poceo je polako da uzdise a onda opet poljubac dug u usta I sad vec gole sise koje je Neno nezno milivao a malo kasnije I ljubio.Prizor je bio neverovatan’znao sam da nece stati na tome.I nisu!


Pozvao ju je u njenu sobu.Pristala je ali ga zamolila da proveri dali Seno spava.A ja Seno brzo sam se udaljio u sobu legao u krevet I napravio se da spavam.

Neno je polako otvorio vrata I kad se uverio zatvorio ih za sobom.Sacekao sam nekoliko minuta a onda izasao iz sobe I prisao vratima njene sobe u kojoj su bili njih dvoje.Bio sam neverovatno uzbudjen I znatizeljan,morao sam to da vidim.

Posle nekoliko minuta slusanja a culo se nesto malo’polako sam otvorio vrata I provirio unutra.Video sam ih gole na krevetu.Neno je bio okrenut ledjima meni I u tom trenutku joj je lizao picku.Ona je uzdisala sve jace dok je lezala na ledjima rasirenih nogu a Neno joj i dalje lize picku.Tako nesto sam video samo u porno fimu kao sto je I on video a sad to uzivo njoj radio.Neno lize picku nasoj majci koja uzdise I nesto izgovara kao da ga moli da joj ga da.Da ju jebe jer nemoze vise da izdrzi koliko ga zeli.

I Neno kao poslusni rob polako se zavlaci medju njene rasirene noge I stavlja joj ga u picku.Tada nastaje prava jebacina u kojoj oboje stenju I uzdisu ona mnogo vise.Kako mesa I vozi a kako ju lepo Neno jebe uhhh I meni se kurac digao’zasto?Pa valjda taj kontakt u genima imao sam blagi osecaj kao da ju I ja jebem kroz nesto neopisivo.


Gledajuci kako ju dobro moj brat Neno jebe a ona 38 ne nije.Onako ispod njega izgledala je nekoliko godina mladje a telo tako gola i mokra topila se ispod Nene.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj