Nakon dosta napornog vikenda krenuo sam put Zagreba i psihički se počeo pripremat za uvijek naporan ponedjeljak. Kad sam od prilike bio kod Virovitice dobio sam od Marije totalno praznu poruku.

Pretpostavio sam da se napalila pa sad treba nekog da joj ugasi požar među nogama, pa sam onako naivno pitao “što bi trebala značit ona poruka“.

Odgovor je bio očekivan “trebam tvoj kurac što prije“.

Rekao sam joj da ću doći za nekih 1,5h. i kad joj pozvonim da me čeka gola na koljenima iza vrata.

Došavši pred njenu zgradu, pozvonio sam te me pustila unutra. Popeo sam se polako stepenicama na treći kat i ispred vrata izvadio kurac iz gaca te polako otvorio vrata. Marija je čekala na koljenima iza.

Zatvorio sam vrata za sobom i prišao joj. Uzela ga je u ruku onako mlohavog par puta ga nategnula te ga stavila u usta. Lickala ga je i guštala u njemu. On je vrlo brzo poprilično narastao u njenim pohotnim ustima. Bila je jebeno napaljena jer ga je gutala kao nikad do tada, Primijetio sam da je jednu ruku spustila dolje i da se trlja po pički.

Izvadio sam joj ga iz usta i rekao da se ustane. Uzeo sam joj ruke i raširio joj na štok od vrata koje dijele hodnik od kuhinje, te joj rekao da se naguzi. Par puta sam joj prošarao glavićem po njenoj već dobro nakvašenoj pički te ga prislonio na otvor. Jednostavno je utonuo unutra.

Jebao sam ju snažno a rukama sam joj raširio guzove i nabijao joj ga do jaja. Nakon desetak minuta počela je svršavat. Svršavala je glasno i sva se tresla. Slinom sam joj podmazao šupak te joj uvalio palac do pola.

Samo se uvila i potiho kroz stenjanje govorila tooooooooo,…….tooooooooo,……..daaaaaaa……rasturi me.

To me je dodatno napalilo pa sam joj još dublje gurnuo palac. Kad se malo smirila rekao sam joj da odemo na krevet. Ja sam legao na leđa a ona me zajašila ali pri tome mi okrenula leđa.

Uvalila ga je opet u svoju vrelu pičku a meni pružila prekrasan pogled na njen fino obrijan šupak. Nasađivala se i nabijala na njega, a ja sam joj pripremao njenu guzu.

Prvo sam joj polako ugurao srednjak a nakon par uboda pridružio i kažiprst. To ju je još više potaklo da se još jače nabija.

Meni se bližilo svršavanje a nisam htio propustit da joj ga ne uvalim u dobro pripremljen šupak. Rekao sam joj da se namjesti na sve četri.

Oslonila se je na ruke a guzicu podigla u zrak i pri tome raširila noge. Još sam malo naslinio glavić i polako joj ga ugurao u njen prekrasnu guzu. Samo je kroz nos ispustila dugi mmmmmmmmm.

Par puta sam joj ga na sitno gurao a onda sve brže i brže i sve dublje i dublje dok ga nije primila cijelog. Nabijao sam ju svom snagom a onda je počela glasno stenjat i vikat “nemoj sad prestat, svršavam“, te ju je opet stresao orgazam a ona se tresla i kroz zube vikala toooooooo,…….tooooooo.

Za par sekundi kad se smirila izvadio sam ga, a ona se okrenula i počela ga pušit. Nakon samo nekoliko uboda u njena usta osjetio sam da ću explodirat. Izvadio sam ga i počeo drkat a ona je otvorila usta i isplazila jezik.Prvi joj je mlaz direktno špricnuo u usta a ostalih još nekoliko po obrazima i bradi. Glavićem sam joj pokupio te mlazove i ugurao u usta.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx