Moja slatka punica

Bilo bi lijepo znati svačiju sudbinu, ali to nije moguće! Ponekad se dogode neke stvari koje ti promijene život, i to je ono što ti želim reći. Zovem se Simone, sretno ili barem tako mislim, oženjen sa Ružicom već nekoliko godina. U ljeto dvije hiljade i šesnaeste godine moja punica Carla došla je živjeti s nama. Lijepa dama u pedesetim godinama, još uvijek vrlo šarmantna. Od toga je moja supruga dobila ljepotu, samo od svoje mame.

Jedne večeri vratio sam se s posla i na ulazu mi je otvorila vrata Carla, majka moje supruge. Privukla me k sebi i zagrlila me govoreći: „Bok Simone, hvala ti!“ I odatle sam shvatio da je do sada njena razdvojenost sa suprugom došla do te mjere da je ona, pogrešila jer ga je izdala, morala otići iz bračne kuće i potražiti Smještaj. Ružicina majka ima neukrotiv karakter, osjeća se kao tigar u kavezu, uvijek želi raditi ono što misli i niko joj ne može stati na put. Na trenutak je došla živjeti sa mojom ženom i sa mnom.

Ružica je bila tamo, ona je namjeravala pripremiti sobu za nju. Carla me pustila unutra i povukla me za ruku natjeravši me da sjednem u kuhinju i rekla mi da će mi skuhati kavu.
Kod kuće su svi bili sretni, osim možda ja, jer kod kuće nikad nisam volio nametljivost, čak iako je to bio bliski rođak.
Međutim, večer je protekla ugodno, a majka moje supruge bila je vrlo ugodno društvo, puno je pozirala i napravila mnoga lica kao da privlači moju pažnju, što je svakako privuklo njezin vrtoglavi izrez; te večeri bila je odjevena u haljinu do koljena, koja joj je otkrivala lijep dekolte iza ramena, što zapravo nije loše za ženu njenih godina. Između razgovora i drugog, kasno je i svi smo otišli spavati, jer smo se sljedećeg jutra svako od nas morali rano probuditi. U krevetu, međutim, nisam mogao spavati i počeo sam zadirkivati ​​suprugu, prvo je milujući rukama, a otkako je bila tamo, počeo sam jezikom lizati njezinu pičku

Ne znam je li to zbog prisustva druge žene u kući, ali te večeri bio sam posebno energičan.

Raširila je noge, rukama uhvativši moju kosu, i pritisnula mi usta na usne pukotine, prateći moje ulaze i kretnje jezika svojim pokretima zdjelice. Za nekoliko minuta bila je potpuno oblivena pičkinim sokovima. Puno je stenjala, ali u određenom trenutku zaustavio sam se i rekao joj da šuti da će nas majka čuti. U potpunom uzbuđenju rekla mi je da se ne brinem što smo u našoj kući i da možemo raditi kako želimo, uistinu je čak i uzviknula: “Bolje da čuje kako bi znala za kojeg sam se pastuha udala!”. Tim riječima oslobodio sam svoju muškost, ne brinući se hoće li me čuti, naprotiv, i ja sam počeo namjerno ispuštati jauke zadovoljstva da me majka čuje. Sljedećeg jutra, kad sam ustao i sreo je u kuhinji, uzviknula je, udarajući me po mom kurcu : “e! Dobro Simone, nastavi s mojom kćerkom; neka uvijek čuje ko je glavni i ko ima kvaku u porodici!” namignula mi je. Bio sam zaista šokiran stavom Ružicine majke. Moram priznati da su svi znali da je Carla sjajna drolja, ali nikada nisam očekivao da će biti tako direktna.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx