Bolja ti je pica od sladoleda

Upoznavanje cure na Jarunu, vruče ljeto je došlo i jedini dio koji mi se sviđao su bile tanke i prozirne majice, te kratke hlačice i suknjice na djevojkama. Sa svojom sadašnjom curom sam bio već skoro godinu dana, pa sam se malo i zasitio. Tako da sam zvjerao okolo za svakom minicom i kratkim hlačicama koje su prolazile kraj mene na ulici ili dok sam sjedio u kafiću. 

Čak sam se malo i posvađao sa njom prije nego je otišla na more sa starcima, pa sam sad solirao pustim ulicama grada, jer je sva raja zbrisala na more. Mi, patnici sa afalta, ostadosmo u vrelom gradu, a jedini gušt je bio prazan grad tako da nije bilo gužve.

I tako sam ujutro šljakao u jednoj firmi u skladištu.. sranje od posla, ali je lova bila jako dobra, pa se nisam bunio na malo fizikalije, uostalom to je dobro za zdravlje. A poslijepodne sam provodio na Jarunu, ne u kupanju, već u jednom od kafića. Tako sam upoznao i Jelenu. 

Jelena je bila slatka niska cura velike guze, jakih nogu i povećih sisa. Ništa na što bi se narajcani ipak kao je isprve okrenuo, ali nakon par susreta i par smješaka koje mi je uputila počela me privlačiti, pa sam ju malo bolje i promotrio. Vražičak lijepe oble i poveće guze, te sisa, odokativno, čista četvorka, ali bi joj ja dao peticu za njih. Bila je niža od mene za glavu i pol, ali je nešto u njenom pogledu odavalo onu nezasitnu seksualnu glad, pa me jednostavno počelo rajcat da ju vidim svaki dan, a nakon par dana sam se okuražio i ponudio ju sa pićem.

Na moje iznenađenje, ali i radost ona je prihvatila, pa smo se napokon upoznali. Saznao sam da radi u Arena centru kao prodavačica u jednoj od onih stranih drogerija, mislim da je bio Muller ili tako nešto. Pričali smo o svemu i svačemu, pa je u jednom trenu rekla da joj je jako vruče i da bi se mogli malo okupati. Složio sam se, jer je stvarno pržilo, pa sam platio i krenuo za njom.

Nakon kračeg biranja mjesta gdje ćemo staviti stvari, skinuli smo se, pa se oboje uputismo u vodu. Hodao sam malo iza nje, pa sam vidio da je ona guza iznenađujuče čvrsta, a i noge nisu imale onih tragova celulita kojih se žene groze, iako meni osobno ne smetaju.

Polako smo ulazili u vodu, a od hladnoće su joj se bradavice na sisama ukrutile, pa sam i ja osjetio kako se i moj počeo buditi. Brzo sam ušao kraj nje u vodu, pa sam ju malo i pošpricao, a ona se stresla, a kad sam izronio fol bijesno se bacila prema meni kao da me želi potopiti, ali smo u tom nekakvom hrvanju hvatali jedno drugoga Ja sam joj isprepipao sise, čisto da bi se uvjerio da su jako čvrste, a ona da se uvjeri u veličinu mog kurca koji je doslovno narastao u dodiru sa njenim rukama. Izgleda da smo oboje željeli isto, pa smo došli do plićaka gdje sam ja mogao stajati i sad sam joj trljao picu preko kupaćih, dok je ona sklopila oći i duboko disala, da bi joj se onda otelo jedno tiho:

– Aaahhhhhhhhh.. mmmm.. -i samo se stresla, pa sam shvatio da je svršila na mojoj ruci, pa me samo pogledala i tiho rekla

– Mmmmm.. ovo je bilo dobro, ali bi htjela da osjetim još nešto osim tvojih prstiju. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx