Sex u prirodi sa prijateljicom

Sex u prirodi sa prijateljicom,erotske priče, kao i svake godine po običaju , zajedno sa svojim prijateljima odvojim dan za provod, šetnju u prirodi. Oduvijek sam volio šetati po šumi , onako svjež zrak , tišina , gotiva..

Naveče smo se dogovorili da bi ujutro oko 9 sati otišli i proveli cijeli dan.. Ja , moj prijatelj , njegova devojka i moja drugarica.. U četvero..

Otišli smo autom do izlaza iz mjesta gdje živimo , da bi nakon toga jače od kilometar pješačili .. Sa sobom smo ponijeli nešto za roštilj , piće i tako.. Stigli smo.. 

Mir , tišina , blagi vjetar.. savršenstvo.. Ja sam odmah naložio vatru dok su ostali pravili mjesto gdje bi sjedili.. Imali smo neke deke i tako to .. Stalno sam posmatrao drugaricu koja je bila mnogo sexi.. Povučena , mirna , ali zločesta u onom.. Pričali smo , družili se , uživali.. Pojeli smo sve što smo ispržili , popili.. Moj prijatelj je htio prošetati sa svojom devojkom u šumu , naravno poznato je zbog čega.. Ja sam rekao da ću ostati ležati na deki.. Drugarica je isto rekla da će mi praviti društvo..

Nakon nekog vremena što su oni otišli , ležao sam , a drugarica je pored mene. Pričali smo o svemu , a onda sam joj rekao.. – Šta misliš da ti i ja malo uživamo u prirodi kao i ono dvoje? . Nasmijala se i rekla , a što da ne.. Okrenula se i legla na mene i počela me ljubiti.. Mmmmm bilo je tako dobro.. Dok smo se ljubili hvatao sam je za dupe , sve jače , jače.. Baš je to uzbuđivalo.. Okrenuo sam je , tako da sam ja došao odozgo. Ljubili smo se , onda sam se spustio do njenih sisa koje su bile onako srednje veličine.. Počeo sam da ih ližem , a ona je samo uzdisala i tiho govorila: toooooooo mmmm , to mi radi.. Spustio sam ruku na njenu pičku i jako je uhvatio.. 

– AAAAAAAAAAAH , KAKO ŽELIM DA ME JEBEŠ..

Ustao sam , skinuo šorc koji sam imao na sebi takođe , uhvatio je za kosu i nabio joj u usta do kraja..

– AAAAAAAAAAAAAAH .. .

tako dobro je pušila.. . Pljuvala.. . Nakon nekog vremena sam je skinuo , legla je na deku , a ja sam došao između njenih nogu.. Legao sam i počeo lizati pičku..

– MMMMMMMMMMM , TOOOOOOOO .. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH , kako dobro to radiš .. . jooooooooš..

Gurao sam prste , a ona je bila sve vlažnija..

– AJDE.. Stavi mi ga u pičku jako molim te.. .

Uzeo sam ga u ruku , onako stigao do pičke , trljao ga od pičku i onda ga stavio..

– Mmmmmmmmmm , jebi me jako..

Počeo sam da je jebem , a ona je stenjala kao luda..

– AAAAAAAAAAAAAAAAAH , AAAAAAAAAAAAAAAH , toooooooooooooooo , tooooooooooooo AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ ne prestaj molim te , jooooooooooooš , jače , jače , aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah bebo.. .

Bila je sva vlažna , napaljena , glasna.. Izvadio sam ga iz pičke i stavio joj u usta.. Predložio sam da se nabija .. Legao sam na leđa , a ona je uzela kurac u ruku i polako centrirala sebi u pičku.. Počela je da se nabija.

– AAAAAAAAAAH , toooooooooooooo , tooooooooo 

Skakutala je kao luda.. Nakon nekog vremena sam je okrenuo dogy pozu i počeo jebati.. . Vremenom sam ubrzavao , držao je za kukove i jako navlačio.. Bilo je savršeno. Izvadio sam iz pičke , pljuvao njen šupak i onda sam počeo gurati kurac..

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx