Pohotna šogorica

Ovo je 2 dio od 2 u seriji Mlada i napaljena šogorica

Kao što sam vam več pričao, sa svojom šogoricom Sonjom, mlađom sestrom moje žene sam neočekivano ušao u seksualni odnos. Iako nije bila građena kao moja supruga, u seksu je bila fenomenalna. 

Do sada smo se samo jebali kad bi se našli sami kod kuće, tj kad nije bila moja žena doma i klinci su bili u vrtiću, a jedan dan mi se pružila prilika da ju pojebem van kuće. 

Bilo je vruće, čak sparno, a žena je sa klincima otišla na more, dok ja nisam to mogao nikako, jer je sad vrijeme kad građevinci imaju najviše posla. I tako sam ja cijeli dan bio na gradilištu, preznojavao se sa ekipom, a negdje oko 17 sati smo napokon završili. Uto me je nazvala Renata da me pita kakv mi je bio dan, pa smo razgovarali nekih desetak minuta. Žalila se na klince, da su nemogući i da ih je jedva istjerala van kad su već poplavili od vode. Sad ima malo mira jer spavaju kao zaklani, a ona i moja mama će sad malo u grad, jer će moj stari pripaziti na unuke. Kad sam poklopio vidio sam da mi je u međuvremenu došla poruka od Sonje: ‘Ja sam na Jarunu, dođi na kupanje, a i trebam prijevoz za doma’ te par smajlića. 

Malo sam razmišljao, a onda zaključio da mi jedno dobro kupanje neće škoditi jer sam bio mokar od znoja. I tako sam se iz Zaprešića uputio na Jarun. Uspio sam doći za pola sata, pa onda jedva dobio Sonju na mob, a oko nje se čula buka, pa mi je rekla da je sa društvom sa faksa i gdje se nalaze. Ubrzo sam bio kod njih. U autu sam se presvukao u kupaće, pa sam samo u majici i kupaćima sa ručnikom koji sam uvijek imao u autu došao do njih. Sonja me brzo upoznala sa, uglavnom, kolegicama i dvoje kolega sa faksa, a ja sam onda slušao kako ima super seksi šogora. Sonja se samo smješkala, a ja sam se ispričao i otišao napokon u vodu. 

Godilo mi je nakon znoja i jake vručine biti u mlakoj vodi, jer se i jezero dosta zagrijalo. Pogledao sam okolo i vidio da je plaža krcata, pa sam shvatio da je pola Zagreba na Jarunu. To je dovodilo u pitanje kvalitetu vode, ali trenutno mi je bilo svejedno, jer ipak ovo nije Ganges u Indiji. Uto začuh pljuskanje vode iza sebe i ugledah Sonju kako pliva prema meni. Pričekao sam ju i stigla je nakon još nekoliko zamaha, stala uz mene i tiho rekla:

– Hej ti.. 

– Hej i tebi.. -rekao sam i nasmješio se, a onda osjetio njenu ruku na sebi kako luta niz trbuh do mojih gaćica i ulazi unutra. 

– Ne znaš kako mi treba dobar kurac ovih dana.. -rekla je uz smješak. 

– Nisi valjda tako zagorila od prošlog tjedna? -upitao sam sjećajući se kako sam joj ga lijepo zabio s guza u njenoj sobi, onako nabrzaka dok je Sonja otišla po klince u vrtić. 

– Napeti tjedan, najviše psihički -rekla je uz smješak- Previše stresa treba riješiti dobrim seksom. 

– Aha.. onda možemo doma, jer sutra popodne idem kod starci da budem sa Renatom i klincima preko vikenda, pa da iskoristimo vrijeme? 

– Hajde.. -rekla je i krenula van vode, a ja za njom. 

Pozdravili smo se sa društvom uz obrazloženje da ja imam neke obaveze, a da će ona sa mnom zbog prijevoza, pa smo otišli. Ja sam bio ispračen čeznutljivim pogledima dvije studentice, a Sonja je kroz smijeh rekla da mi ih može namjestiti ako želim. Ja sam joj kroz smijeh rekao da ne zajebava, ali jedna od njih je bila jako zgodna, pa sam tu misao zadržao u memoriji, jer se nikada ne zna. 

Nastavci<< Mlada i napaljena šogorica: Ovo želim odavno, zelim te osjetiti u sebi
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj