Braco, pa tebi se digao na mene

Popeli smo se na vrh planine, gledajuci dole. Izgledalo mi je da je suma kilometrima udaljena od mene.

Ovde nije bilo nikakve civilizacije koliko su mi oci mogle videti. Duboko sam udahnula istinski vazduh i okrenula glavu pogledavsi svoga brata Nikolu. “Ima li ikakvog znaka, od njih?”…upitala sam ga.

Nikola, moj stariji brat sumnjicavo je zavrteo glavom….. “Izgleda mi da ovde niko nije dolazio godinama, pokusacu ih pozvati ” …rekao je i posegnuo za mobilnim.

“Ima li signala?”…upitala sam , potpuno zbunjena… “Ne vidim razloga zasto nebi bilo”…

Nikola je poceo razgovarati na mobilni i ja sam lovila samo delove njegove konverzacije. Gledala sam sume ispod planinskog vrha na kom smo stajali. Celi smo dan potrosili da se popnemo na ovu planinu jer smo se dogovorili da se tu nadjemo sa Cecom i Vladanom nasim zajednickim prijateljima. Njih dvoje su zajedno vec dve godine i bili su clanovi naseg planinskog kluba.

Cesto smo odlazili ucetvero na vikende u planini. No, ovaj put ih nije bilo na vidiku. Cula sam “click off” Nikolinog mobilnog i upitno sam ga pogledala.

“Ivana, oni nece doci. Vladanov brat je iznenada odlucio da se zeni i vikend ce provesti na njegovom zuru, a ne sa nama u planini”…rekao je Nikola sa vidnim razocarenjem na svom lepom licu.

Pogledao je nebo, pocelo je tamniti….Spustao se prvi mrak…

“Hocemo li nazad ?”…upitao je Gledala sam siprazje ispod sebe pokusavala nazreti put ali nije se videlo nista.

– “Prekasno je”…. rekoh…”Moracemo sacekati jutro”…. “U pravu si ” …slozio se Nikola….”Ionako nas kuci ne ocekuju preko vikenda”….

– “Ne zelim ici kuci, cekala sam dugo da otopli i sada mi je glupo da se vratim a da nisam ni zaplivala u jezeru”….rekla sam i poceli smo se spustati. Mesto gde smo rado kampovali nije bilo puno udaljeno od vrha. Pola sata hoda nizbrdo. Imali smo vrece za spavanje u nasim rancevima i hranu za dva dana. Brat je bio stariji od mene 2 godine. Navrsio je 23 pre mesec dana. Tamnokos, visok oko 186cm, plavih ociju, privlacio je devojke, a mnoge moje prijateljice su me molile da ih upoznam sa njim.

Ja sam bila dosta nalik na njega, imala sam kracu ravnu kosu, izrazito crnu, plave oci i ten boje meda. Visoka sam 178 cm, a vecina od moje visine bila je u mojim dugim nogama.Bila sam zadovoljna svojim telom narocito guzom i sisama koje su bile jake “trojke”.

Kada smo stigli do jezera raspolozenje nam se vratilo. Utopili smo glad sendvicima i sokovima uz nase svakodnevno bockanje vezano za moje momke i njegove cure. Suma je ubrzo pocela odzvanjati od naseg veselog smeha i zadirkivanja. Mrak je bio sve gusci.

– “Idemo na ostrvo, dok se jos vidi “…rekao je Nikola i podigli smo nase prtljage.

Ostrvo je bilo jedno malo kameno pescano ostrvce na jezeru sa nesto niskog rastinja. Na njega se moglo doci preko jednog debla, koje je neko tu postavio. Trebalo je znati balansirati na tom deblu ako se ne zelis okupati. Nikola je pazljivo presao prvi i odlozio svoj ranac na pesak. Zatim se vratio do pola debla i rekao mi da mu dodam svoj ranac. Ucinila sam tako i bas u momentu kada je on uhvatio ranac osetila sam kako mi se noga okliznula i da padam sa debla. Instiktivno sam se uhvatila rukama za ranac sto je dovelo da sam prvo u vodu pljusnula ja, zatim moj ranac i na kraju i moj brat Nikola. Voda je bila ledena i ja sam mahnito pocela plivati u zelji da se sto pre docepam kopna. Nikola me sledio i ubrzo smo se nasli na ostrvcu potpuno mokri sa mojim rancem i mokrim stvarima u njemu. Pogledala sam dok su mi zubi cvokotali od hladnoce. Kosa mi je bila mokra. Na materijalu moje majice jasno su se ocrtavale moje grudi i cvrste gotovo smrznute bradavice. Gledala sam Nikolu koji je brzo svlacio mokru odecu sa sebe i zacas ostao u boksericama. Ubrzano je otvorio svoj ranac i izvadio vrecu za spavanje.

– “Sta cemo sada?”…upitah drhcuci od hladnoce….

– “Nemoj stajati kao kip, vec rasiri tvoju odecu i ostalo na zbunje neka se susi”….rece on.

“Pozuri dok nisi dobila upalu pluca”…dodao je ubrzano ravnajuci teren na mestu gde je nameravao rasiriti vrecu za spavanje…. Poslusala sam i skinula se u gacice sireci odecu i opremu po okolnom grmlju. Osusila sam telo i kosu koliko sam mogla, Nikolinim peskirom crkavajuci od hladnoce. On je vec bio pripremio vrecu i rece mi:…

– ”Hajde brzo skidaj to i upadaj”…misleci na moje mokre gacice. Videvsi da oklevam , rece…

– ”Ma daj Ivana, video sam te golu milion puta i nemoj mi sada glumiti, razboleces se!”…

– “Dobro, ali okreni glavu, nemoj me gledati”…rekoh.

Brzo sam srolala mokre gacice niz butine obrisala nakostreseni busencic pubicinih dlacica i zavukla se u njegovu vrecu za spavanje. “Gotovo!”…objavila sam, jos uvek drhcuci od hladnoce.

Krajickom oka videla sam da se i on oslobodio bokserica i osetila sam kako je njegovo vitko misicavo telo kliznulo do moga u vrecu za spavanje. Kako smo oboje bili izrazito vitki bilo je dovoljno mesta u vreci. On je povukao sve zatvarace i sada smo lezali zapakirani, sami u planinskoj noci.

– “Ne brini, do jutra ce se sve osusiti”….rece Nikola.

Ja sam jos uvek, drhtala, zubi su mi cvokotali iako sam lagano osecala kako nasa tela postepeno zagrevaju unutrasnjost vrece za spavanje. Ramisljala sam o situaciji u kojoj sam se nasla gola u planini sa isto tako golim bratom pored mene. Nisam imala neko preterano iskustvo sa golim muskarcima. Spavala sam samo sa dvojicom u kracim vezama, a po prirodi nisam spadala u cure za jednu noc. Sumsku tisinu povremeno bi prekidali razni zivotinjski zvukovi, najvise nocnih ptica. Bio je potpuni mrak. Po ravnomernom disanju moga brata zakljucila sam da je zaspao. Ubrzo nakon toga zaspala sam i ja.

 

 PRETPLATA

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx