Uživam kada sam drolja

Imam 27 godina, visoka 175cm, plavu, dugu ravnu kosu, zgodne noge i veliko sočno dupe-tako mi bar kažu ;).

Ovo ko sam i šta sam traje otprilike nekih 10-ak godina, jer jednostavno to sam ja i uživam, ma ko šta mislio o tome, jer uvijek će biti onih koji to preziru i onih koji vole, jer kako kaže jedna poslovica ili kako se već zove “još se nije rodio ko je čovjeku ugodio“.

Nažalost sam nezaposlena i gdje god sam mogla pitala sam za posao, ali ovde ću navesti drugačije zbog nastavka priče.

Jedan dan sam kao i redovno chatala preko jedne stranice gdje naravno ima i onih koje traže osobe poput mene, tako da je bilo mnogo lakše prepustiti se priči. Bilo je nekoliko bezveze razgovora sa korisnicima, i nakon nekog vremena javio se jedan član sa ustaljenom porukom

-Čao, kako si

Odgovorila sam naravno i tako je krenuo razgovor. Idu ona klasična pitanja „odakle si, zašto si ovdje, šta radiš, voliš“ itd. Pošto mi je više bilo mučno odgovarati na takva pitanja odgovorila sam onako iz revolta zbog svega

-Sve piše ko sam i šta sam, samo treba pročitati, i tražim nekog ko ima ponuditi neki posao

Par minuta ništa nije odgovarao i mislila sam da je naprasno otišao, i dolazi poruka

-Sve sam pročitao vrlo dobro u tvom profilu, zato se i javljam, a što se tiće posla ja imam svoju radnju-slastičarnicu u kojoj se prave i prodaju kolači

Iskreno iznenadila sam se odgovorom a u isto vrijeme i obradovala jer mi je potreban novac, a plus još i to što volim biti droljica-što je i pisalo na mom profilu, pa tako da jedno bez drugog ne može ;). 

Tako smo razgovarali nekih sat vremena o svemu pomalo i bio je sasvim ok i prijatan da bi na kraju rekao da mora ići i ostavio mi broj i rekao da ako želim da se javim. Ja sam isto otišla s chata i onako sjedila u sobi razmišljajući.

Bilo me malo strah ali istovremeno i uzbuđenje, te sam odlučila da nazovem broj. Zvonio je par puta i javio se. Rekla sam mu da smo pričali na chatu prije nekih pola sata, odmah se sjetio i rekao da mu je drago da sam se javila.

Nakon par minuta razgovora, rekao mi je da je ozbiljan u svemu što mi je rekao i da mogu doći sutra oko 13:00 kod njega u radnju da se upoznamo i popričamo o svemu, jer je bolje uživo nego preko telefona.

Rekla sam da ću doći, dao mi je adresu i prekinuli smo razgovor.

Bio je to početak 5-og mjeseca, dani topliji, i to jutro sam ustala ranije-inaće ustajem poslije podne jer volim spavati. Lagano sam se počela spremati. Prvo sam se istuširala a onda polako sredila kosu baš kao pravu, fenirala je, stavila malo laka za kosu i jako teško se moglo primjetiti da je perika. Zatim sam krenula sa oblačenjem.

Obukla sam crne samostojeće čipkane najlonke sa halterima i crne tange na kojima je sa prednje strane pisalo „sex“. Malo sam razmišljala šta bih mogla obući preko toga, i na kraju sam se odlučila za bijele hlače koje su sigurno za jedan broj manje, tako da mi utegnu guzu i uvijek pomislim da će da puknu budem li se nagela, jer uživam da se izazovno oblačim, volim kada izgledam jebozovno, dok se muškarci okreću za mnom i dobacuju. Gore sam obukla užu crvenu majicu, preko nje bijelu kožnu jaknu sa večim džepovima koja je super stajala uz hlače, i naravno podigla sam se na crvene štikle visine 10 cm-to je bilo obavezno, nikad se ne zna šta se može desiti :). 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx