Bratova seksi šogorica

Bio je sunčani dan. Ja sam došao s posla i zavalio se pred tv i pijuckao pivo. U tom trenu me buraz nazvao i rekao kako mu dolazi šogorica sa djecom na godišnji. Pa pita dali može ona prespavat tih par dana kod mene pošto će klinci bit skupa kod njega.

Pristao sam jer i onako sam živio sam par kuća dalje, a i malo promjene nakon rastave da dođe u moj život. Pripremio sam im sobu koja je bila za goste i sve ostalo.. 

 

Došao je petak navečer i došli su. I ja sam bio kod burkija da upoznam goste. Kad su ušli bilo je puno djece njih petero i ona, Sabina. Bila je možda par godina mlađa od mene u svojim ranim četrdesetim ali utegnuta kao praćka. S obzirom na toliko djece stvarno je mamila svaki pogled..

Upoznali smo se večerali kod njih. A ona je rekla kako je sama došla jer je muž na službenom putu koji se odužio.. Tu sam odmah pomislio kako bi ju kresnio..

 

Već je bilo kasno i krenuli smo kod mene. Kad smo stigli raskomotili smo se. Pokazao sam joj sobu i tuš.

Zatim smo sjeli u dnevnu i do dugo u noć razgovarali. Bila je neka napeta i čudna situacija. A ja sam bleio u nju kao tele.. Baš me provocirala. U kratkim hlaćicama do guze koje su otkrivale vitke noge.. Dekolte sa povećim sisama na izvolite, duga crna kosa i velike smeđe oči.. Moj mališa je to sve registrirao i budio se.. 

 PRETPLATA

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx