U voćnjaku sa mamom 5. Dio

U voćnjaku sa mamom 5. Dio


Naš seks je bio sve žešći i žešći, malo nam je trebalo da se uzbudimo, još manje da postignemo vrhunac. Želio sam da je pojebem onako snenu i musavu, neumivenu, kad nije ni piškila. Mislio sam da ću gurati svoj poludjeli kurac u suvu pičku, što takođe volim, a li pička moje mame bila je sluzava, mokra, klizava, prijemčiva. Progutala je moj kurac u sekundi, uhodali smo se, bili smo skladan par. Niko u voćnjaku nije znao ko smo, da mi je ona majka. Nisu nas vidjeli skupa, čuvali smo se.


Jebao sam je žestoko tog jutra, ujutro mi je kurac najžešći. Zakucavao sam ga do jaja i pitao je na uho, kako ga osjeti, hoće li jače, sviđa li joj se moj kurac.


-Jebi me,samo me jebi i izjebi muški da nam koljena klecaju. Željna sam kurca, nikad neću namiriti silne noći kad sam željela tvrdo meso u sebi. Jebi me žestoko, pocjepaj mi pičku, ali ne možeš mi ništa. Opet će mamina pička ukrotiti tvoju kurčinu, smanjiće ga i omekšati. Jebi me, jebi, jebi, jebi, jebi, jebi, joj evo svršavam , joj evo ludim, joj gori mi pička.


Bio sam kao na vatri, kurac mi je prenosio svu ljepotu svemira, bio je u vlažnom i toplom okruženju, mamina pička ga je obuhvatala maksimalno, grčila se, majka je uživala glasno i strasno, počela me gristii grebati.


-Ti si moj mužjak, najjači i najbolji, moj kuronja, moj jebač, svi drugi su nula spram tebe.Evo mamica će poludjeti, evo mamina pička se grči, evo svršavam, jebi me sad najjače, daj mi snage za cijeli dan.


Napalilo me to njeno cviljenje i žestina, zakucavao sam se u nju, u njenu utrobu kao manijak i osjetio još iz karlice iz kičme nekakav blaženi signal. Jaja su odreagovala, sperma je krenula, zalio sam maminu matericu novom svježom spermom.

Mahinalno i instiktivno sam zabio u nju i posljednji milimetar razbješnjelog kurca, nije bilo taktiziranja, jebali smo se i voljeli kao dvije divlje zvijerke.


Doživjesmo najjači orgazam, istovremen, ni jedan do sada nije bio ovako dugotrajan i jak.
Majka me poljubila a onda je tražila kurac, da ga , kako kaže malo mazi.

Tepala mu je i pričala, počela ga ljubiti i lizati, polizala je svu spermu i sokove sa njega držeći mi istovremeno jaja u šaci.


I kad se oženiš sine moraćeš me jebati, tvoj kurac je nedostižan, ni jedan ne može biti kao on, rekla je, ustala, i otišla u toalet. Začuo se jak mlaz njene mokraće, osjećao sam da joj je pička podmazana i razrađena, topio sam se.


Marina me više nije interesovala, seks sa majkom je sve nadjačao i zasjenio. Sati su prolazili, radilo se, rekao sam Marini da ne smijemo to više raditi, da nas je izgleda neko primijetio i tačka.


Negdje popodne, poslije ručka došla je majka do mene sa nekakvim listom papira, tabelom. Odglumila je savršeno da pođem sa njom niz voćnjak.A onda je zastala.


-Imam strašnu potrebu da se pojebemo na otvorenom, na brzinu, da me uzmeš otpozadi, nadivlje.

Skrenuli smo niz deset obranih redova, gdje je bila najmanja šansa da neko naiđe.
Mama je skinula trenerku i gaćice do koljena, naguzila se, uhvaitivši se rukama za grane i zapovijedila mi, jebi me ovako i ovdje.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx