Medicinska sestra prljavih misli

Imao sam težu prometnu nesreću i završio sam u bolnici. Sav izlomljen i nakon šest operacija i inducirane kome probudili su me nakon tri tjedna..

Prvo što sam ugledo je bila sestra koja mi je mjenjala infuziju. Ijako sav omamljen i u bolovima zagledo sam se u nju. Bila je stvarno komad..

Kratka bijela suknjica bijele najlonke, bluza iz koje vire dvije ogromne sise. Bila je pravi melem za oči nakon ovog svega..

 

Kroz par tjedana sam došao ksebi i bio svega svjestan ali nisam smio ustat zbog slomljene kičme..

Ta sestra me obično kupala tj. brisala sterilnim maramicama jer nisam smio ustat..

Jednom prilikom iako nije primjetila da sam budan prala mi je kurac i počela drkat. Nisam mogo vjerovat da se to dešava. Digo se u par sekundi što je ona primjetila i počela još više..

Uhvatio sam ju za nogu a ona se trgla sva preplašena.. Pitao sam ju što to radi. Zamuckivala se ali nakon par sekundi kao da je vidjela nešto u mom pogledu te se nasmješila onako pohotno i rekla

-jel ti se sviđa to što radim?

Rekao sam da odlično zna svoj posao.. Onda se nasmijala i ponovo zavukla ruku pod deku i nastavila..

 

Nije bilo nikog u sobi osim nas. Drkala ga je sve brže i brže. Nisam mogo izdržat i zavuko sam joj ruku pod suknju.. Bila je sva vlažna. mako sam joj gaćice i zabio dva prsta u picu.. Tiho je uzdahnula i zatvorila oči..

Počeo sam joj nabijat prste u pičku u istom ritmu koji je ona meni drkala.. Još je snažnije nastavila kao i ja. Nisam više mogo izdržat i svršio sam joj u ruku. A ona je rekla da nastavim i ona je blizu.

Počeo sam još brže i počela je sve više stenjat i dahtat a onda poplava po mojoj ruci i snažno grčenje. Kad je došla ksebi poljubima me i izvukla ruku te pokupila spermu svojim jezikom sa ruke. Namignula mi je i rekla

– vizita se nastavlja sutra..

 

Nisam mogo docekat sutrašnji dan. Cijeli dan je nije bilo i mislio sam da me izradila ali u noćnoj smjeni me posjetila..

– di je moj najdraži pacijent i kako je danas??

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx