Cuckold Vikend u toplicama Sv.Martin

Čitajući priče na Vašoj stranici, odlučio sam se napisati i jedan događaj koji se desio prije nekoliko godina.

Supruga Ivana i ja smo u braku  već  deset godina.  Imamo 4 djece…  Malo da opišem Ivanu,33 godine  visoka oko 170 cm,  sa  68 kg, porodi su ostavili svoje. Sise solidna trojka, guza taman… Ja 35 godina visok 175….oko 75 kg…vise sportski tip, trčanje i biciklizam u slobodno vrijeme…. Seks obožavamo oboje i totalno uživamo u njemu….ponekad smo znali gledati porno filmove i uživati u njima…

Jednom prilikom gledali smo pornić u kojem je lik podijelio ženu s  trojicom prijatelja….promatrao sam malo Ivanu za vrijeme gledanja filma i vidio da se malo čudno ponašala…djelovala mi je kao da sve to guta očima….ne moram ni napomenuti da smo se tu noć dugo ševili divlje i ludo.   Za vrijeme ševe sam ju pitao kako joj se svidio film, odnosno da li bi htjela to probati. Na što mi se samo vragolasto nasmijala i odgovorila „možda“. Na tome je to i ostalo…nisam htio ništa previše pitati i ispitivati.

Suprugu sam počastio vikendom u toplicama Sv.Martin, bez djece…angažirali smo baka servis za čuvanje….  Došli smo u poslijepodnevnim satima, smjestili se u apartman Regina, ostavili stvari i otisli na jedno popodnevno kupanje….

Poslije kupanja, večera i spremanje za izlazak. Ivana se oblačila i kada je izašla pred mene imao sam šta vidjeti. Obukla je mini suknju crnu, samostojeće crne čarape, gore neku majicu s dubokim dekolteom. Bio sam oduševljen s njenim izgledom. Znao sam da ce mamiti poglede drugih muškaraca, ali nije mi smetalo, nitko nas ne pozna pa neka gledaju i pasu oči. Tamo je bio pub Potkova do kojeg smo se prošetali, ušli i zauzeli stol. Bilo je dosta mladića i djevojaka.

Mi smo polako praznili već drugu butelju crnog vina kada sam primjetio da dvojica mladića ne skidaju pogled s moje Ivane.  Skužila je to i ona, osmjehnula se meni, a i njima te me strasno poljubila.

Nekoliko minuta poslije toga dolazi konobar i donosi nam još jednu butelju i govori da je to dvojice za onim stolom. Za stolom su sjedila dva dečka i smješkali se gledajući prema Ivani. Ivana me pitala da li bi se ljutio kada bi ih ona pozvala za nas stol, rekao sam slobodno…ona je pogledala prema njima, nazdravila im čašom i uz osmijeh ih mahnula da dođu.  Došli su odmah nakon toga. Upoznali smo se, jedan je bio Davor, drugi Dario. Dečki su bili tu iz susjednog mjesta, nekih 18-19 godina. Odmah su pohvalili Ivanin izgled, što joj je odgovaralo. Davor je pričao više sa mnom, a Dario s Ivanom.  Ispitivali su nas odakle smo, kako to da smo došli ovdje… nazdravljali smo i lagano pijuckali.

Na Ivani se vidjelo neko „čudno“ raspoloženje,  malo je i vino pridonijelo tome, ali sviđalo mi se to. Ivana se ustala i ispričala se kako mora otići do toaleta. Mi smo nastavili razgovor u kojem mi je Dario napomenuo da sam stvarno sretnik što imam takvu ženu, na šta sam mu se zahvali i podigao čašu da nazdravimo za Ivanu. U đepu sam osjetio da mi vibrira mobitel, izvadio sam i otvorio poruku.

Poruka je bila od Ivane, pitala me jel se sjećam one scene iz pornića za koju sam ju pitao da li bi probala.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
rad mil
rad mil
Guest
24. lipnja 2021. 18:27

šta znam!? priča jeste neistinita, ali je zasigurno plod mašte autora i mašta je istinski odraz želje da se ovako što i dogodi njemu i njegovoj ženi. pohvalio bih autorovu koncepciju u izlaganju priče, mada je mogao biti i maštovitiji,-izražajniji. u svakom slučaju mene je uistinu “napalio” do te mere da bih odmah nešto pojebao, ali,-na žalost trenutno sam sam. a zašto sam tako napaljen? pa zato što ja odavno želim nešto ovako.napisao sam bezbroj priča na ovu temu, i mislim da nema ništa lepše od swinga para u kome su supružnici zaljubljeni jedno u drugo. ljubav je njihova a… Vidi više »

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx