Da l’ da pišem dalje?

U birceve idem isključivo radi pive i opuštanja, nisam neki kriper koji ulijeće nepoznatim ženama. Navečer mi glava bude puna misli i najdraže mi se opustiti pijenjem pive u Buzzu buljeći u prazno. Ovaj je put to “prazno” bilo preblizu jednoj raskošnoj ženskoj silueti koja je sa svojom frendicom ispunjavala zrak grlenim ženskim smijehom. U moju sekularnu meditaciju uz pivu uplitao se zvonki smijeh. Sve sam više obraćao pažnju na tu siluetu i mazne pokrete te zamamne djevojke. Promatrao trag crvenog ruža koji su njezine usne ostavljale na cigareti. Smijeh se intenzivirao, a mene počeo zanimati razlog.

“Pitat ćemo nekog”, rekla je ova zamamna.
“Neeee”, lupkala ju je frendica po ruci.
“Ovog lika ćemo pitat'”, okrenula se prema meni.
“Je l’ tako da suvremena muzika nije lošija od stare, samo se ukus ljudi mijenja? Moja frendica kaže da je vrijeme dobre muzike prošlo.”

E, tu me uhvatila na temu o kojoj sam zapravo imao što za reći, srećom.
Razgovor se nastavio dalje u tom smjeru i ova mi se prilično približila da i pusti neke pjesme na slušalice. Nažalost, jasno mi je da se birc priprema za fajrunt.

Vidim da mi se nešto lijepo smješka. Zaintrigirao me taj smiješak i mozak mi je radio sto na sat pokušavajući smisliti što bih joj mogao ponuditi. Tražiti žensku broj mi je tako inferiorno i jadnički, a doma je ne mogu pozvati. One se spremaju, a ja sam odlučio da ju ne puštam iz vida dok me sama ne otkanta.
Izlazimo iz kafića i spontano bez riječi nastavljamo ulicom. Briga me gdje se frendica izgubila.

“A znaš ti bacit spiku, ha?” – rekla je ne gledajući me.

Nije mi bila namjera “bacat spiku” i nisam imao pojma što bih joj rekao.
“A znaš i ti”, promrmljao sam.
“Uvijek su me intrigirali ti likovi koji sami piju pivu.”
“Takvi likovi samo čekaju da ih netko razbukta”, zakridžao sam na svoju primjedbu.
“”Neka, neka”, nastavili smo razgovor koji je lijepo balansirao između barenja i ležernosti.
Počeo sam: “Bilo mi je lije…”

U pola me rečenice uvukla u haustor. Našli smo se u potpunom mraku. Osjetio sam miris mješavine ženskog parfema, pive i cigareta ravno na licu. Taj me savršen mirisni koktel okuražio i prislonih usne uz njene. Gurnuo sam joj jezik u usta očekujući trenutak kad će se susresti s njezinim. Jezici su nam se isprepleli u ludom i vlažnom vrtlogu. Uskoro su me njezine sise pritiskale uza zid. Pa sam odlučio pritisnuti i ja njih. Pod rukom osjećam samo grudnjak pod majicom. Zavući ću joj ruku pod majicu, ne bi me dovela ovdje da to ne želi. Tražim razmak među majicom i hlačama i moje joj ruke kreću milovati bokove, struk uzak među oblinama trbuha i grudi. Čim mi ruke dotiču oblinu njezinih grudi, počinje me omamljivati iznenadnost kojoj smo prešli iz napete šetnje u drpanje u haustoru. Povlačim joj majicu naviše kako bih mogao obujmiti cijele grudi, no one mi izmiču prelijevajući se iz mojih ruku. Spuštam se i primam u usta meku bradavicu. Moje kruženje jezikom ubrzava postupno ukrućivanje koje osjećam usnama. Trljam glavu uronjenu među njene sise. Grizem ju gdje stignem. Jako mi je neudobno u hlačama. Osjećam kako mi se brutalno digao i tare mi se o ciferšlus hlača. Omotavam usne oko njezine bradavice i osjećam kako joj se prsni koš ubrzano diže. Grizem je za bradavicu, lagano, dok jezikom ližem vrh.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx