Iva – poslušna robinja 2

Nedeljno prijepodne,dan poslje svadbe. San i ljenčarenje prekida buka izvana,kosilica,opet susjed kosi travu.

Iva – poslušna robinja

Ništa,ustajem i izlazim mamuran na terasu,te sjedam za stolić. Susjed,kruži sa kosilicom a žičana ograda koja nas dijeli je doslovno par metara od mene.

Tad mi sine ideja,te odem razbuditi Ivu. Nije čvsto spavala,mazno se rastezala na krevetu, mazeči je davao sam joj upute. Ajde digni se,ja sam na terasi.Skuhala je kavu i čekala moj poziv. Kad je susjed okrenuo kosilicu i krenuo u mom pravcu,pozvao sam je da donese kavu.

Predivan prizor,kad je izašla na terasu. Od odječe je imala samo tanke bijele gačice,a u ruci topla kava. Gipko se kretala prema meni,a bradavice su već bile ukručene. Susjed nije mogao a da ne vidi.preljepu,skoro golu ženu na terasi. Kad je odložila kavu mislila je otiči,nozadržao sam je onako sagnutu,da susjed ima potpunu sliku njezinih grudi. Kad se skroz približio ogradi,viknuh mu.susjed jeste za kavu. Zinuo je i naravno prihvatio.Iva se izgubila u kuhinji a susjed se ubrzo pojavio na terasi.

Malo smo pričali i ubrzo se pojavi Iva noseči mu kavu.Sad je na gornji dio tjela obukla bijelu potkošulju.No potkošulja je imala velike izreze,tako da dok je spuštala kavu na stolić,kroz dekolte lijepo su se vidjele grudi. Susjed je bio potpuno zbunjen viđenim,a još kad je sjela preko puta njega,…. Naime potkošulja je bila dosta kratka i jedva pokrivala tanke gaćice,no kad je sjela,…. lijepo se nazirao procjep pice kroz tanko platno. Malo smo pričali a susjed nije mogao a da malo,malo zuri u Ivine obline.

Uz ispriku da imam obaveza ,svi smo ustali te se razišli. Ivi sam rekao da idem do prijatelja,a ona neka vrati kapu susjedu,koju je ostavio na stolici. Kad čuješ da je ugasio kosilicu,te ju parkira u garažu,tad mu idi vratiti kapu.Jel jasno i naravno tako obučena. Samo je kimnula.Tišina,kosilica više ne radi i ona krene susjedu vratiti kapu. Bio je u garaži , čistio alat,kad mu se obratila. Susjed Slavek,zaboravili ste kapu,evo. Kod predaje kape primio ju je za ruku,odmjeravajuči je kao u izlogu.

Iva predivna si.privukao ju je bliže sebi i zagrlio. Kad nije osjetio otpor počeo ju je ljubiti,lice,vrat,usta,.. Jednu ruku je spustio na dojku,a drugu u njezino međunožje. Mjesio je uzbuđenu dojku a drugom rukom bio u gačicama. Mmmm glatka,obrijana,prislonio ju je uz radni stol,odmaknuo gačice i brzo zabio kurac u nju. Čulo se samo ahhhh toooo. Kao da se boji da se ne predomisli,počeo se žestoko zabijati u nju. Kako si dobra,mm,voliš se jebati. Da ,čuo je i nastavio još jače. Šta još voliš?Sve prošapta Iva. Oooo izvadi kurac i okrene je,presavije joj gornji dio tijela,preko radnog stola. Prstom je mazio njenu guzu a onda osjeti kako polako ulazi u nju. Uuu susjeda kako je ovo dobro,oo nisam ni sanjao da se voliš jebati.

Zabijao se jako u njezinu guzu a Iva je cvilila od užitka. Bradavice su joj se trljale u masnu ploču,radnog stola,no susjed joj je gnječio grudi,uz sav onaj sitni alat na stolu. Dok joj je rasturao guzu,komentirao je kao za sebe. Dobraaa baš si dobra,mm nisam znao da si kurvica,da sve voliš,… Daa jebi me kako hočeš jebiii meee ,cvilila je Iva.Stao je izvadio kurac i okrenuo je prema sebi,te upitao. Šta si rekla?Jebiii me.jebi me kako hočeš. Naredi joj da se spusti na koljena,te joj zabije kurac u usta,do jaja. Davila se,no držao joj je glavu i nabijao. Do jaja kučko,ha ha.jeli tako.Voliš biti kurva,haa? Da mmm.Počeo joj je sjemenom zaljevati usta a onda ga izvadio te zaljevao lice,grudi,uz životinjske krikove.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx