Daj malu na redaljku

Veoma često, ljudi govore da su najvatrenije ševe doživjeli spontano, ali eto meni ova ugovorena ševa s novom prijateljicom Anitom, već sad na polasku u njen stan, budi neizmjerno uzbuđenje. I moj prijatelj je već uveliko uzbuđen i pomalo već dosadan, s pitanjima o novoj dami u čiji smo se dom uputili.
– Ne brini, bit će super. Mala voli kitu, obožava. Garantiram – palio sam ga.

Negdje, početkom večeri, stigosmo do njenog stana. Nakon žurno izmijenjenih pozdrava, nađosmo se u sobi u kojoj sam još sinoć zalazio našoj domaćici u prelijepu guzu. Podsjećanje, na neke od scena već sad činilo me napaljenim.
– Ovo je prijatelj, koji voli obrijane pice. A ovo je Anita koja će noćas udovoljiti našim željama – učtivo, predstavih jedno drugom.

Umjesto rukovanje moj prijatelj Miki, zavuče ruku u kosu naše domaćice, primaknu glavu i usnama potraži njene. Jezici im se isprepletoše kao da se radi o dugogodišnjim ljubavnicima. Odvoji se od nje, uz kratak komentar:
– Dobar izbor – i sjede na ležaj.
Dok je ona otišla po piće, smjestih se na trosjed do njega. Posmatrali smo je dok je sipala vino u čaše. Bila je zgodna u toj kratkoj haljini bez bretelica, sašivenoj tako da pobudi bludne misli svakog muškarca.
– Ostavi sad vino i sjedi između nas. Trebamo te.
Uskočila je, kao dijete koje se veseli igri s omiljenom igračkom. Kad joj se tijelo umirilo, tu između nas, kao po dogovoru, izvadismo njene sise iz košarica haljine – svaki sa svoje strane. Bile su već dovoljno tvrde da otkriju njeno uzbuđenje. Spustih usne na bradavicu. Cuclajući je, osjećao sam njeno bubrenje pod usnama. U momentu kad sam je, od uzbuđenja počeo i blago gristi, osjetio sam Mikijevu glavu kako se češe o moju. I on je obrađivao svoju sisu ustima.
– Mmmm – omaklo se iz usta naše dame.
Posegnuo sam prstima pod haljinu ne bih li se dočepao pičke i povećao uzbuđenost domaćice, ali sam zakasnio. Miki je svoje prste već smjestio u njenu nutrinu. Nisam očajavao, samo sam prešao s vanjske strane butina i podvukao prste do ulaza u anus. Cuclajući i dalje sisu, uvukao sam jagodicu srednjaka u čmar.

– Ah… Ah… – odobravala je naše kretnje.
Čuo sam mljackanje njene obrijane pice.
– Već si dobro vlažna, navlaži i nas – kratko će Miki.
Kao po dogovoru, sk**osmo se u tili čas i zauzesmo ista mjesta. Naša dama, spusti se na koljena i dohvati nas za nadignute kurčeve, stavljajući u svaku ruku po jedan.
– Oh, divni komadi!

Simultano ih je počela drkati. Igrala se tako neko vrijeme, a onda se nabi ustima na Mikijev klip. Dok je tako slasno obrađivala mog prijatelja, mene je i dalje dirala svojim nestašnim prstima. U jednom momentu, izvukoh se iz njene šake, uzeh ga svojom rukom i prislonih već ljubičasti glavić na njenu ušnu školjku. Vjerojatno sam otkrio njenu skrivenu erogenu zonu, jer je načisto poludjela. Hitro okrenu glavu i strpa moju kurčinu u usta. S neskrivenim užitkom cuclala je moj otečeni klobuk. Mijenjala je kurčeve u pohotnim ustima, sve brže i brže, kao da nije znala za koju lizalicu da se odluči. Sobu su ispunjavali vrlo glasni uzdasi. U jednom momentu, dok se gušila Mikijevom kitom, ustao sam, kleknuo iza nje i sjurio joj svoju purpurnu kurčinu u obrijanu picu. Caklila se od sokova koji su obilno cijedili niz njene usmine. Vrlo brzo uhvatili smo ritam mojih naleta i njenih pokreta glave niz batinu mog prijatelja.
– A da se zamijenite? – očigledno uživajući, predloži naša dama.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx