S onim šta imam u džepu mogao bih te jebati cijeli dan

Počinjao je novi radni tjedan. Nedjelju sam iskoristila da se dobro odmorim, pa sam na posao krenula puno ranije nego obično. Vrata ureda su bila otključana. Zar sam ih zaboravila u petak zaključati? pitala sam se. Ili je netko možda provalio? Pomisao na provalu me podsjetila na neke događaje iz prošlosti.

Jedne večeri sam se jebala s muškarcem kojeg sam upoznala na internetu. Obično muškarci nađu neki neutralni prostor za jebačinu: hotel ili neku iznajmljenu sobu. U stan vrlo rijetko primaju. On me pozvao u stan i zato sam se osjećala sigurnom. Usred jebačine, vrata sobe su se otvorila. Na vratima su se pojavila dva maskirana muškarca. Njega su svezali, a mene izjebali. Kad su otišli priznao mi je da je to bilo namješteno. Ali meni je djelovalo jako stvarno.

Čula sam korake. To je Damir. rekla sam u sebi. Sve sam kolege prepoznavala po hodu.

“Bok.” pozdravila sam ga.

“Bok.” odgovorio mi je buljeći u papire koje je nosio.

“Zar ti nisi na godišnjem?”

“Ma gazda me zamolio da obavim neku dostavu.”

“Pa mogao je to mene zamoliti.”

“Rekao je da te ne želi gnjaviti još i time. A i ja sam imao nekog d**gog posla u Zagrebu. Samo to trebam dostaviti i žurim na bus.”

Otišla sam u svoju sobu i zadubila se u papire.

U mislima sam se vratila na događaje iz prošlosti.

Nakon tog prvog susreta s maskiranim razbojnicima, često smo igrali takve igre. On bi me odveo na neko mjesto gdje bi nas napali. Nikad nisam saznala tko su bili oni, ali sam skužila po ponašanju i po veličini kurca da je u tim igrama sudjelovalo pet muškaraca.

Sjedila sam u uredu sjećajući se tih događaja, kad mi je netko pokucao na vrata.

“Bok.” rekao je Damir ulazeći. “Htio sam te upoznati s mojim ocem.”

Muškarac u njegovom društvu je bio oličenje perverzije. Visok, poluspuštenih vjeđa, odlučan. Kao što postoji ljubav na prvi pogled, tako postoji i kapitulacija na prvi pogled. Osvojio me pogledom i stavom. Bila sam spremna isputiti svaku njegovu želju, samo ako je poželi.

Pružio mi je ruku.

“Bruno.” predstavio se.

Osjetila sam čvrstoću njegovog stiska. Zamislila sam kako bi mu lijepo pristajalo ime za porniće Brutal Bruno. Kroz tijelo su mi prošli trnci.

“Možemo vani na piće.” predložio je.

“Znaš da žurim.” rekao je Damir.

“Ja ću te odvesti na stanicu.”

Damir je neodlučno klimao glavom.

Sjedili smo u hladu obližnjeg kafića. Bruno je brbljao, a Damir nervozno gledao na sat. Bruno je koljenom dotaknuo moju nogu. Osjetila sam kao da me munja pogodila. Onda je rukom polako kliznuo niz svoju butinu, stigao do koljena i prešao na moju. Damir nas nije mogao vidjeti jer nas je stol zaklanjao. Osjetila sam njegovu čvrstu ruku kako me grabi za nogu.

“Idem na taksi.” rekao je Damir.

“Kad si tako nervozan, ja ću te odvesti.” rekao je Bruno.

Otišao je platiti račun, a Damir mi je rekao:

“Moj stari previše brblja. Oprosti šta te gnjavio.”

“Nema veze.” rekla sam.

Hvala ti šta si me upoznao s njim. rekla sam u sebi.

Damir je uskočio u auto, a Bruno se još jednom rukovao sa mnom. Srednjim prstom mi je pritisnuo dlan. Otišli su.

“Stari te hoće jebati.” čula sam glas neke žene.

Okrenula sam se i ugledala gospođu od pedesetak godina za susjednim stolom. Sve je mogla vidjeti. I kako me šlata i kako me gleda s požudom u očima.

“Ja bih rado bila na tvom mjestu.” rekla je. “Stari je prava mužjačina.”

Vratila sam se u ured, ali nisam mogla Brunu izbaciti iz misli. Telefon na stolu je zvonio.

“Molim.” rekla sam.

“Bruno ovdje. Hoćemo li nastaviti gdje smo stali?”

Usta su mi bila puna sline. Uvijek mi se to događalo kad bih se uzbudila.

“Imam li izbora?” upitala sam.

“Nemaš.” rekao je odlučno.

Nekoliko trenutaka je vladao muk.

“Tvoja sam.” rekla sam pokorno priznajući da sam kapitluirala.

Moram se spremiti za Brunu. rekla sam u sebi. Šta da izaberem? pitala sam se. Bila sam sigurna da nevini izgled nije ono šta će ga zadovoljiti. Moram biti drolja veća nego što on to od mene očekuje. Obukla sam catsuite s krupnom mrežom. Između nogu je bio procjep i mogao me jebati, a da ga ne sk**a s mene. Obula sam gležnjače s visokom petom i crnu kožnu jaknicu. Pogledala sam se u ogledalo. Izgledam kao submisivna drolja iz pornića. pomislila sam. A što ako je sve to samo moja uobrazilja? upitala sam se. Šta ako Bruno voli nježne, plahe, tetkice?

Trebam neko ohrabrenje. rekla sam. Natočila sam piće i zapalila cigaretu. Otišla sam do prozora i pogledala prema kafiću. Gospođa koja mi je rekla da me Bruno želi jebati, upravo je ustajala od stola. U društvu s njom su bila dva mlada mišićava mužjaka. Ona je drolja i zna pročitati muškarce. tješila sam se. Sigurno je i Brunu dobro pročitala.

Čula sam kako se otvaraju vrata. Bruno nije ni zvonio ni kucao. Samo je ušao uzeti ono šta mu pripada. Zastao je na vratima i razrogačio oči. Zaključao je vrata za sobom. Kurac mu je stajao napet u hlačama.

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x