Dečko me izluđuje

Zovem se Nina i imam 22 godine. Vrlo rano sam izgubila nevinost, sa nepunih 16 godina. Sada sam u dugoj vezi u kojoj nemamo nikakvih tajni. Dečko je stariji od mene par godina. On je veoma perverzan i to mi se jako svidelo kod njega. Da skratim, njega jako pali da me zamišlja na tuđim kurčevima i ti kurčevi uglavnom budu poznati. Zamišlja me na kurcu svog tatice, zamišlja me na kurčevima svih svojih drugova da me jebu kao malu drolju onako baš hard core. Tokom svakog našeg seksa on mi priča svoje mašarije, ja poludim i zna da sam njegova. Može da mi radi šta god poželi.

Jednom smo blejali sa njegovim drugom, mnogo smo popili i još svašta nešto, u sobi je bio mrak ali dovoljno da se vide siluete naših tela. Mi smo bili u jednom uglu sobe ljubili se, dok je naš drug pijan sedeo na drugom kraju sobe i bio u nekom transu, ali smo bili sigurni da nas gleda.. Moj dečko je sedeo na stolici ja ja sam stajala ispred njega, bila sam po malo nagužena da bih mogla da ga ljubim. Nosila sam šorčić u kojem se onako baš lepo videla guza..Malo je reći da smo bili prepaljeni od same pomisli da je neko tu i da nas gleda. Strasno smo se ljubili i tada je moj dečko krenuo da šara po mom telu. Prvo je krenuo ka guzi, pa po vlažnoj pičkici, tu je zastao.

Odjednom njegovo pitanje: ‘Mmm, vidi, vidi mala se naložila baš? Znam da bi jako volela njegove ruke po sebi, je l da? Zašto ne odeš do njega i pokažeš mu šta želiš?’

Bila sam van sebe, nikada nisam bila toliko napaljena, ali sam se suzdrzavala. On je znao, da je hteo da se desi tako nešto, dovoljno je bilo samo da me je poveo ka njemu, ja nisam imala hrabrosti iako sam želela jako.

Rekla sam mu: ‘ Znaš da sam prenapaljena, nemoj da mi radiš ovo, poludeću. Gotova sam da svršim samo od pomisli da nismo sami ovde’!
On:’ Ššš droljice, nemoj da se foliraš, znam da želiš još jednu kurčinu odmah sad da osetiš po guzi.’ Gurnuo mi je prst u usta pa stegao za vrat. Polako me je spustio do kurca koji je već pretio da će da eksplodira. Lagano sam ga stavila u usta i krenula da ga pušim, nije mu bilo dovoljno pa me je uhvatio za kosu i krenuo da me nabija sve jače. Gutala sam ga jako, više me nije interesovalo što je jos neko tu. Posle nekoliko minuta krenuo je da svršava duboko u moje grlo, nikada toliko sperme nije izbacio.

Podigao me je ka sebi poljubio i rekao :Mala, biće ti krivo što nisi iskoristila ovakvu priliku, znaš da bi bila izjebana baš onako kako želiš’!

Ja i dan danas žalim što nisam dopustila da osetim još jednu kurčinu.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
3 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Kvisko
Kvisko
Guest
16. rujna 2020. 08:54

Trebala si 😉

Janko
Janko
Guest
Reply to  Kvisko
17. rujna 2020. 12:58

Trezna to uradi pred dečkomako to želite, pijana ne.

Boško
Boško
Guest
20. rujna 2020. 15:51

Obavezno iskoristi sledeću priliku. Mi muškarci volimo da nam se žena navuče na tudji kurac, to nas baš pali! Još ako primi tudje seme, pa to je vrh!

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
3
0
Ostavi svoj komentarx