Seks sa kumom mog sina

Danijela je vrlo dobra prijateljica moje žene, a i moja. Od skoro smo postali i kumovi jer je ona krstila našeg sina. Danijela ima dugu vezu, a njen momak Mirko je takođe naš dobar prijatelj. Žive zajedno vec par godina. Sve bi bilo kao i kod svih drugih ljudi koji su prijatelji međusobno ili cak i kumovi da ja od prvog dana nisam posmatrao Danijelu na jedan drugi nacin. Bila je vrlo zgodna, sa svojom kestenjastom kosom, zelenim ocima, grudima na kojima bi pozavidjela svaka djevojka.

Njeno dupe je uvijek bilo utegnuto i uvijek su se mogli vidjeti obrisi tangi koje je uglavnom nosila. Bilo je sasvim normalno da se svaki momak zainteresuje za nju i poželi da je posjeduje. Ni ja nisam bio izuzetak. Prvi put je sve pocelo kada smo otišli zajedno mojom brodicom na plažu. Iskoristio sam priliku kada je Danijela bila sama u vodi i otplivao do nje. Za razliku od svog momka ona je voljela da pliva dugo i mogla je provesti i do dva sata u vodi. Stigao sam do nje i predložio joj da otplivamo do bova koje su bile udaljene nekih stotinjak metara. To je naravno odmah prihvatila i ne sluteci kakve planove imam u svojoj glavi. Plivao sam iza nje. Moj kurac je vec bio toliko napet da sam dolazio u iskušenje da je uhvatim s leđa i nabijem joj svoj kurac u njeno prelijepo dupe. Suzdržavao sam se jer smo još uvijek bili relativno blizu obale i mogli su nas svi vidjeti.

Kada smo doplivali do bova zaronio sam iza nje. Prilikom izrona pravio sam se da je ne vidim i izronio tacno između njenih nogu, dodirujuci joj vrhovima prstiju preko njenog kupaceg njenu picku. Iznenadila se kada me je vidjela. Okrenu sam je leđima prema sebi i naslonio se na nju. Tada je sigurno osjetila moj kurac koji je bio toliko napet da mi se cinilo da cu svakog momenta svršiti. Uhvatio sam je za ramena govoreci joj da cu da je zagnjurim, a u stvari sam je citavo vrijeme u tim »pokušajima« gnjurenja nabijao što sam više mogao na svoj kurac. Naravno opet preko njenog kupaceg, dok je moj kurac vec bio izvađen. Odjednom se odmakla i rekla da se vratimo nazad. Po nacinu na koji je to rekla pretpostavljam da je ukapirala šta mi je bilo u glavi. Nakon ovog kupanja još u par navrata dešavale su se slicne situacije, ali se uvijek završavalo bez konkretnih rezultata, mada je Danijela bila sve opuštenija.

Zajednicki odlazak na plažu postao je rutina. Tako smo se bili dogovorili da jednog dana idemo do jedne uvale gdje ima prelijepa plaža ali je udaljena dva sata vožnje brodicom.

Kada je trebalo da krenemo tog jutra, ispostavilo se da Mirko nece ici jer mu je došao drug iz Holandije, koji je bio samo u prolazu pa je morao da se vidi sa njim. Nas troje smo se dogovorili da se nađemo u marini. Međutim, moja žena, na moju veliku srecu, je prethodne noci pojela ocigledno nešto pokvareno, tako da je pred samo kretanje ipak morala i pored velike želje da odustane od plaže zbog tegoba sa stomakom. Ja sam otišao da se vidim sa Danijelom u marini. Iznenadila se kada me je vidjela samog i pitala gdje je Jelena. Rekao sam joj šta se dogodilo i da nije mogla da dođe. Da bih nagovorio Danijelu da ode sama samnom, rekao sam joj da cemo ici negdje bliže samo da se okupamo i da se odmah vracamo. Pristala je. Dok smo se vozili prema plaži, sjedjela je na pramcu i suncala se. Predložio sam joj da slobodno skine gornji dio da bi se bolje osuncala, ali je rekla da joj je dobro i tako.

Stigli smo do plaže. Bila je to vrlo mala plažica, na kojoj se mogao smjestiti samo jedan par, odnosno oni koji prvi dođu do nje. Prilaz je bio iskljucivo sa mora. Kada bi drugi vidjeli da na njoj ima nekog odmah bi se okretali i produžavali dalje, jer su znali da nema mjesta i da je plaža namjenjena za dvoje. Voda je bila kristalno bistra i prilicno topla. Vidio se bijeli pijesak koji je vodi davao tirkizno plavu boju. Bilo je savršeno. U svojoj glavi sam vec imao plan. Ovoga puta sam riješio da idem do kraja.

Nakon dužeg kupanja, koristeci svaku priliku da se približim Danijeli što više, trljajuci svoj kurac o njeno dupe, izašli smo na obalu. Kada se Danijela osušila, uzeo sam ulje koje sam ponio sa sobom i ponudio se da je namažem kako bi dobila još bolju boju. Prije nego što je uspjela išta da kaže, poceo sam da je polivam uljem po leđima. Sjedio sam sa strane i kada sam prolio toliko ulja da je pocelo da se sliva na sve strane, poceo sam da je lagano mažem vrhovima prstiju. Ispod mog kupaceg se moglo vidjeti kako mi se kurac toliko digao da sam imao osjecaj da ce iskociti. Bez pitanja sam sjeo preko nje, malo ispod njenog dupeta. Nije ništa govorila. Svo vrijeme je cutala kao da je znala šta slijedi. Poceo sam da je masiram naginjuci se sve više naprijed, naslanjajuci svoje tijelo na njena leđa. Kurac sam vec bio izvadio, ali sam pazio da ništa ne primjeti. Svaki put kada bih se nagnuo naprijed, udarao sam njim preko njenog kupaceg u njenu picku. Lagano sam se rukama spuštao sve niže. Došao sam i do njenog dupeta. Prvi put mi je bilo kao na tacni, bez ikakvih ogranicenja i smetnji. Opet sam uzeo bocicu sa uljem i nalio ga na njeno dupe pored kupaceg. Dok sam je mazao, iskoristio sam priliku da joj zavrnem kupaci i od njega napravim tange. Pocela je da se uvija ispod mene. I dalje ništa nije govorila. Kada bih je pitao da li joj prija samo bi se nasmijala i rekla da je odlicno. To me je još više napalilo. Svo vrijeme moj kurac je bio između njenih nogu. Suzdržavao sam se koliko sam god mogao da joj ga odmah u tom momentu ne zarijem u dupe. Ipak sam želio da vidim da i ona to odobrava.

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x