Mama i košarkaši

Ivana je bila tipična mamita. Moderna, mlada, udata za čoveka sa podebljim novčanikom i članica svih mogućoh ženskih foruma i grupa. Držala je do sebe, bila uvek doterana i na Instagram kačila slike sebe u svim mogućim pozama i dogadjajima, naročito se ponosivši svojim društvno odgovornim radom i pomoći ugroženim grupama. Tako je bila idejni pokretač renoviranja lokalnog zapuštenog košarkaškog terena u mestu u kojem je živela.
Želela je da pokaže svoju društvenu odgovornost prema deci iz kraja koja su bila zapostavljena i nisu imala gde da ispolje svoju mladalačku energiju. Uvek skockana, ovog puta u sportskom fazonu, potpuna šminka, plava kosa vezana u konjski rep, grudi jake četvorke koje su bile upakovane u sportski grudnjak i crni uski šorc, jer trebalo je pokazati svoje atribute na Instagramu.

Stigla je na teren sa loptama i opremom za koševe koje je donirala u skupom autu svojeg muža, koji je bio stariji od nje 15 godina, i uglavnom zauzet poslom što joj je omogućavalo ovoliko slobodnog vremena. Sa sobom je povela i svog sina, klinca koji je više voleo da sedi kući i igra igrice nego da ga njegova mamita obuče u idiotski košarkaški dres i vuče na teren kao neki svoj modni aksesoar.
Na terenu su čekali momci različitih uzrasta i iz različitih socijalnih grupa, svi željno očekujući mamitu da im donese lopte i opremu.

Čim su ona i sin izašli iz koja, mamita je imala ogromni osmeh na licu i pokazala svoje oduševljenje svojom ulogom lokalne kraljice, majke i dobrotvorke. Momci su bili u stvari i oni oduševljeni time, ali iznenadjeni i prezadovoljni njenim izgledom, što je par njih propratilo zvišducima i glasnim odobravanjem.
Ivana je to primila kao veliki komplimet jer je zaista navikla na muško divljenje i puštanje bala.
Pozdravila se sa nekim momciam koje je poznavala, a veoma je bila srećna što je Marko medju njima. Marko je bio njen verni pratilac sa instagrama, momak u kasnim dvadesetim godinama, pun snage, tetoviran i mišićav i sa grupom isto tako vernih ženskih pratilaca sa instagrama. Premo DM su već podosta poruka medjusobnog divljenja razmenili i kada mu je prišla, malo više prisno se pozdravila sa njim.
Ivana je sa sobom povela za ruku svog sina, i zamolila momke da se malo igraju sa njim, iako su svi bili stariji od njega, i da mu malo pokažu kako se igra košarka.
Mamita je sela na jednu od klupica pored terena, odmah pravila fotke i kačila na Insta, ne ispuštajući priliku da napući usne i izbaci guzu u prvi plan. Naravno da su to momci primetili i malo više geldali u nju nego što su igrali košarku.

Ali toplo letnje popodne se nastavilo u lepoj igri. Ivana je prosto uživala prateći momke koji su vrlo brzo skinuli majice i ostali samo u bermudama. Prostoih je poždirala pogledom n a njihova preplanula, mišićava tela, grubu igru i testosteronom nabijenu atmosferu.

Trudila se da gleda njihova malda medjunožja, maštajući ko im akakvu alatku. Marko joj se najviše dojmio. ni on nije ispusti priliku da skien majicu i pokaže svoje preplanulo i istetovirano mišićavo telo koje j epočeo da obliva znoj.
Njen sin se vrzmao okolo, oni su mu ponekad dobacivali loptu i mamita Ivana je bila prezadovoljna. Ubrzo je morala da prekrsti noge kako bi malo pritisla svoju picu koja je počela da pušta sokiće polako i da je svrbi od prizora pred njom.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx