Divan sex sa susjedom udovicom koja zna sta želi

Ovo je 1 dio od 2 u seriji Divan sex sa susjedom udovicom

Živio sam u malom gradu gdje su, kao što se kaže, svi sve znali. Doduše, ne baš sve, ali dovoljno da krenu priče. Imao sam jednu susjedu koja je prešla 50 godina, a mislim da je bila blizu 60. Kasnije sam saznao točne godine. Muž joj je stradao prije tri godine na nekom brodu kao pomorac, pa je od bijele udovice postala stvarna udovica. 

Bila je starija od mene nekih 10 godina, a ja sam bio u braku dobrih dvadeset godina. Imali smo sina na prvoj godini fakulteta i kćer koja je bila u drugom srednje. Naoko idiličan brak, ali sa svojim usponima i padovima. Moja žena je bila dobra sa susjedom Brankom, kako se dotična gospođa zvala, pa sam ja koji put znao uskočiti kao kućni majstor, pošto bi me žena uputila kod nje.

Inače Branka je bila solidna ženska, koja je držala do sebe i nikad joj nitko ne bi dao te godine, jer je bila zategnuta kao da ima petnaest manje. Sve susjede su mislile da ide na plastične operacije ili nešto slićno, ali ona to nije koristila. Uvijek je hvalila svoju genetiku, a kad sam joj na sprovodu vidio mamu znao sam i zašto.

Gospođa od 80 godina izgleda kao da ima 60, pa smo joj od tada vjerovali na riječ. Imala je solidnu peticu u grudnjaku, vitko tijelo i divne noge. Nosila je kratku smeđu kosu koja je siticala njene plave oči. Savršen osmijeh je odavao da vodi računa o sebi. Par puta sam ju vidio u kupaćem kostimu u dvorištu, te sam osjetio žmarce u gaćama, pa bi poslije dobro izjebao svoju ženu, a ona je bila oduševljena time. Jedino joj nikad nisam rekao na koga mi se diže. 

Jedan dan mi tako dođe žena, spremala se na posao, a ja sam bio još taj tjedan na godišnjem. U subotu smo se vratili sa mora, pa je supruga bila sva preplanula i jako jebozovna, tako da smo sinoć kasno zaspali. Kaže ona meni:

– Joj, zaboravila sam ti reči.. -gledao sam u nju dok si je ona popravljala kosu, a u zubima imala traku kojom ju veže, pa sam čekao da nastavi- .. zamolila me jučer Branka da joj pogledaš nešto sa vodom u kupaonici. Misli da joj curi negdje. 

– U redu, pogledat ću kasnije -a u sebi sam mislio da joj je pica procurila od nejebice, mada bi onda trebala biti suha, a ne mokra, pa sam se namješio na te primisli- .. moram još do škole skoknuti da vidim sa direktorom o farbanju škole za sljedeći tjedan. 

– Dobro, ja idem -prišla mi je i poljubila me, te mi stisnula guzu, namignula i otišla. 

Ja sam inače radio kao domar u srednjoj školi, pa smo trebali u naredna tri tjedna prije početka škole ofarbati školu i još neke stvari riješiti, ali sam mislio da škola može sačekati, pa sam uzeo alat i otišao do Branke. Imali smo vrata između naših dvorišta, pa me nitko nije mogao vidjeti kad sam prošao do nje kroz naš i njen vrt koliko je bio obrastao. Čak sam razmišljao da bi ruže mogao malo potkresat. Došao sam na Brankina vrata, te pokuca, a ona je brzo otvorila i nasmješila se:

– Vidjela sam te sa prozora da dolaziš, ali si bio brži od mene i došao na vrata prije mene -rekla je i vidio sam da je u jednodijelnom badiću i omotana nekim providnim pareom- Hajde, ulazi. 

NastavciNastavak intimnog druženja sa susjedom Brankom >>
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj