Bogato nagrađujem mladog momka koji me zadovolji

Matorka i udovica. bogato nagraduje mladog momka koji ju zadovolji

Kako sam bio student dugovi su se počeli skupljati, a baš sam nedavno gledao novi motor koji želim kupiti. Tražio sam poslove preko student servisa, ali nijedan posao se nije isplatio, sve je bilo iskorištavanje na maksimalno za male pare. Nije bilo isplativo, radio sam par poslova, ali to ništa nije bilo dovoljno.

Kako sam surfao internetom i gledao poslove tako sam naišao i na dio osobnih oglasa, odvojio sam malo vremena i čitao. Više je bilo muških oglasa nego ženskih, a i večina ženskih je tražilo novac za sex. Listajući dalje ugledao sam oglas:

“Imućna baka udovica traži mlađeg momka za vruće igrice. Bogato nagrađujem one koji me zadovolje”.

Ispočetka sam mislio da je prevara kao što večinom biva sa takvim oglasima. 

Prošlo je par dana i dalje sam se mučio sa poslovima i krpanjem kraja s krajem, a onda sam rekao da stvarno to više ne može tako i odlučio nazvati gospođu s oglasa. Javio mi se ženski glas, pitao sam odmah da li sam dobio tu gospođu te se predstavio tko sam. Rekla je da je to ona i da je već pomislila da joj se nitko neće javiti. Također je rekla da sam nazvao u idealno vrijeme jer je upravo za vikend stigla kući iz Njemačke. Popričali smo preko telefona i dogovorili susret. 

Za taj dan sam se spremio, obrijao, uredio lijepo bolje nego kad idem u izlazak i otišao na zakazano mjesto.

Kad sam ju vidio bio sam zaprepašten, žena je imala 60 godina, a izgledala duplo mlađe. Predstavio sam joj se i zatim je komentirala da nije očekivala tako zgodnog mladića, na što sam odgovorio da nisam ni ja očekivao tako zgodnu ženu.

Nakon toga, otišli smo na piće i upoznali smo se. Prokomentirali smo malo i oglas nakon čega je izvadila veliku sumu novaca i pokazala mi te rekla:

– “Kao što vidiš novac nije problem”.

Ja sam ostao zaprepašten, gospođa je bila zgodna, imala je novca, imala je dobar posao nije joj ništa falilo i mislio sam da sanjam. Na kraju smo otišli do nje. Kod nje smo popili još po jedno piće, a zatim me odjednom počela ljubiti.

Rekla je: “Ne mogu više čekati”.

Ljubila me brzo te mi počela otkopčavati košulju. Skinula mi je košulju i spustila se odmah niže. Otkopčala mi je hlače, skinula ih i svukla i boxe s njima. 

Nije čekala ni tren, čim je ugledala moj kurac počela ga je drkati i lizati glavić. Zatim je polizala muda i nastavila mi drkati kurac dok nije postao cijeli tvrd. Počela ga je pušiti duboko. Vidjela se želja u njenim očima. Zatim se ustala, skinula sa sebe košulju i otkopčala grudnjak, a ja sam odmah zabio glavu među njene bujne grudi i počeo ih masirati i lizati. Za to vrijeme ona je skidala bluzu. Gaćice je pomaknula u stranu i odmah sjela na moj kurac.

Počela je mjesiti bokovima dok sam ja još uvijek uživao u njenim grudima. Zatim sam ju uhvatio za guzu i počeo stiskati dok je mjesila na mom kurcu. Njena pica je bila zadivljujeće uska. Uživao sam u njoj. Počeo sam ju nabijati i sam na kurac da stenje još glasnije i da uživa još više. Jebao sam ju tako neko vrijeme, a za to vrijeme sam ju stalno gledao u oči. Tek sad sam primjetio da ima prekrasne plave oči koje joj odlično pašu uz osobnost. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj