INCEST: Sad će mamica nešto da ti pokaže što nikad nećeš zaboraviti

Zivimo u manjem mestu kraj Beograda, mama, tata, sestra, brat i ja. Mama je opaka crnka sada ima 45 godina ali niko joj ne bi dao vise od 38. Visoka je 178 cm ravnog stomaka, za njene godine odlicne guze i grudi velicine cetvorke koje ja naprosto obozavam. Zelene kurvinjske oci i napucena usta idealna za pusenje.

Zove se Branka i radi kao Profesorka sada u srednjoj skoli, radila je i u osnovnoj. Otac 48 godina visok punacak bivsi rukometas. Sestra slicna mami ali sa slabijim sisama i boljom guzom odlicna za rasturanje 25 godina uciteljica. Brat treca godina gimnazije gde mama predaje, igra basket visok oko 188 crne puti i kose.

Ja imam 23 godine studiram ekonomiju, fizicki izgledam veoma dobro 195 cm sa 95 kila misica susta suprotnost moje porodice potpuno plav sa plavim ocima. Redovan sex sa majkom upraznjavam od svoje 18 godine. A na nju se lozim od 12 godine, bolje receno drkam na nju. Sa 13,14 godina sam se zadovoljavao njenim donjim vesom, ne znam ni danas da li vise volim njene providne cipkane gacice ili njene prelepe brushaltere sa cipkom najlonom i prorezima, kao i njene podveznice i mrezaste carape. I dok ovo pisem ona mi drka i povremeno polize a ja sisam njene prelepe bradavice koje su velicine bar za grudi 9 i ogromne areole prelepe roze boje. !

Mislim da ih se nikad necu zasititi. Svaki dan sam bivao sve napaljeniji na svoju mamicu sto zbog nje same , sto zbog njenog vesa sa kojim sam se redovno zadovoljavao sto zbog prica da se jebe sa svakim ko joj se svidi.

Za ovo zadnje sam mislio da je samo prica ali sam posle i sam shvatio da je to istina, sto mi je i ona sama potvrdila. Siroti otac nista nije znao. Bio sam opsednut njom.

Na more te godine smo isli samo ja i ona ostali nisu hteli da idu. Ona je vodila grupu ucenika na more sa nama. Jebala se po moru sa crnogorcima skoro svaki dan, ja sam to znao i bio sam stalno besan, ali sam nasao nacin da se smirim. Spavali smo u razdvojenim sobama, ona u sobi gde je bio francuski lezaj sama, a ja sa dva druga u drugoj sobi.

Znao sam da spava gola ili u beloj svilenoj kosulji koja me je privlacila kao magnet eksere.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
3 Komentari
 1. milojko komentira

  dobra prica i ja se palim na kevu i ja drkam njenim gacicama al nisam se usudio nista pokusati

  1. Gaga komentira

   Ja sam sa tatom mmmmm drkao je u moje gace

  2. Miko komentira

   Slobodno ja sam svoju razvaljivo nesto najlepse slobodno

Komentiraj