Djevojka me pustila i utjehu sam našao u mojoj mami

Ja sam Bojan. Tada sam Imao 18 godina. Otac je radio u uglednoj firmi a majka je bila tada nezaposlena. Iako su mi roditelji bili veoma strogi , u to vreme sam imao devojku Anu , (oko tri meseca), za koju su znali i moji i njeni roditelji. Ana je bila ljubav mog zivota, bar sam tada tako mislio.

Cale je bio odlican sa svojim disom, verovatno zbog dobrih rezultata na poslu. Doslo je vreme odmora i njegov direktor nas je pozvao na sedam dana letovanja u njegovoj vili na Crnogorskom primorju. Nije bilo sanse da se odvojim od Ane , pa su pristali da i ona podje sa nama. Na more smo krenuli direktorovim audijem koji je vozila njegova supruga.

Njihov sin Nikola (Buca), bio je malo puniji za svojih 19 godina, je sedeo napred. Pozadi smo bili ja , Ana i moja majka Marija. Moj otac i njegov direktor su trebali da nam se pridruze tek za tri dana, zbog jos dosta nedovrsenog posla. Usput sam samo par puta poljubio moju voljenu Anu, jer se ona stalno protivila tome.

Smatrao sam da joj je nezgodno pred mojom majkom. Ana je bila prava lepotica i svima je bilo cudno zasto je samnom, posto ja nisam bogat, a mogla je da bude sa kim pozeli. Elem da skratim, stigli smo popodne na odrediste. Vila je bila prelepa: mali bazen, sauna, solarijum, fitnes centar.

Rucali smo svi zajedno. Moja majka je spakovala sudje u masinu i rekla da ide u sobu da malo prilegne kao i da se javi caletu telefonom.

Nikola je vec otisao u prizemlje na plivanje. Ana me poljubi i rece da ide u solarijum a da cemo posle u setnju nas dvoje. Nista ja se zavalio u fotelju i upalio tv. Nikolina majka ode u kupovinu i ja ostah sam.

Posto znam da se u solarijumu ostaje petnaestak minuta, zabrinuo sam se sto nema Ane. Ugasio sam tv i posao dole da pogldam. U solarijumu nije bilo nikoga pa sam se uplasio. Otisao sam do bazena ali ni tamo nikog.

Na jednim vratima je pisalo fitnes centar otvorio sam ih i imao sta i da vidim. Nikola i moja Ana su bili u zagrljaju i strasno se ljubili. Primetili su me zabezeknutog, i na moje iznenadjenje Ana se upste nije prepala ili zbunila. Nikola nas je ostavio nasamo, rekavsi Ani da ako ima problema odmah pozove i on ce doci.

Dok mi se celi svet rusio, Ana mi je u par minuta objasnila da mi nismo jedno za drugo, da je odavno merkala priliku kad ce da smuva Nikolu i da joj se taj san najzad ostvario. Izvinula mi se i rece da mozemo, ako ja hocu, da ostanemo prijatelji. Nisam mogao da verujem recima a suze su mi napunile oci. Okrenuo sam se i otrcao na sprat.

Nikog nije bilo pa sam posao na drugi sprat da podelim tugu sa majkom. U tom vremenu je moja majka Marija vodila ljubav preko zice sa mojim ocem. Palili su se recima i ona je prstima obradjivala svoju macu. Moja majka Marija je bila mrsava zenica sa simpaticnim licem.

Duge prave noge, mala guza, sise kao u pubertetu, ali su joj bradavice bile vidljive ma sta da obuce. Lezala je u kucnom svilenom mantilu a ispod nista. Pokucao sam jednom ali nije bilo odgovora. Majka se izvinula caletu sto mora da prekine rekavsi mu da ce da ga nazove kasnije.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx