Dobro me poševio na parkingu

Još jedan ženski izlazak subotom. Klasičan. Četiri djevojke, dvije plavuše, brineta i ja – po novome crvenokosa.

Dolazimo kod Marte u stan na početnu cugu i sređivanje za klub. Kao uvijek, komentiramo svakodnevne pojave u našim životima, od seksa do obiteljskih događaja. Uvijek me sprdaju da sam hladna kraljica, imuna na šarmerske ulete niskih muškaraca. Dapače ne toliko naočitih.

“Ja za razliku od vas tri imam barem ukusa!”. – na to smo sve prasnule u smijeh, jer je donekle to istina. Marta, naša domaćica koja nas je pozvala na chit-chat je već tri godine u romantičnoj vezi. Ta nikada nije ni pomislila na prevaru. Atraktivna, duge ravne kose, vitkih nogu, definirane guze i manjih grudi. Dečko, već proćelav i cijepljen od humora, ništa posebno.

Požalila se dosta puta i na manjak strastvenog seksa zbog kojeg uvijek pomislim uvaliti joj nekog pravog potentnog sportaša. Prva plavušica, naša Sara je malo punija buckica plavih očiju koja se voli naveliko kreskati na zadnjem sjedištu auta s kolegom s faksa. Kako nam se čini, pomalo s zaljubljuje pored kurca u kolegu. A zadnja biondina Nikolina, slična je mojem avanturističnom karakteru, no već je par mjeseci sa starijim muškarcem u vezi. Na što mi ženskice ju zezamo simulacijom povraćanja. I tako ispada da sam solo, pored svojih one night standova. Ali ne kršim kodeks ostavljanja prijateljica na cjedilu, čak iako idemo na zabavu u narodnjački klub. 

Spremne sve. Zgodne i utegnute, ostavljamo prazne boce bijelog vina u stanu i krećemo prema klubu. Visoke pete na svakoj, uske hlače i topići – polukorzeti. Galantnim hodom ulazimo u klub i namigujemo zaštitarima. Jadničci, suhog kurca po cijele noći rade, nasmiješimo se i uletimo. Nakon mog prvotnog šoka neukusa glazbe, idemo do rezerviranog separea. Toči se whiskey s ledom za početak u znak zdravice. Moram priznati da me počelo ošamućivati te se prepuštam ritmom lakog melosa. Plešem Nikolini senzualno u krilu na što se ona smije.

“Cure izgleda da nas promatra neka grupica likova, dajte se smirite.” – kaže Sara. “Neka gledaju, ovo je zadnji put što će vidjeti u svojem lejm životu.” – nasmijem se, zamahnem kosom i ugrizem Nikolinu za vrat i poljubim ju strastveno masirajući jezik, na što me ona lupi po guzi. Marta i Sara odmahuju glavom i smiju se kolike smo budale, da nismo ni shvatile da su se dečki pojavili ispred nas.

“Bok cure, hoćete se zabaviti s nama i popiti piće?” – ispali kao iz topa vođa svog čopora. Predivno građenog tijela u kariranoj košulji, brade i crne kose od kojeg njegovi prijatelji izgledaju blijedi pokušaj verzije pravog muškarca.

“Odite ili zovemo zaštitara!” – ispali Sara iz topa, razočaravši mene jadnu koja je čak u petom elementu dobre zabave.

“Mora uvik neka debela sjebat posa.” – odvrati neki mali patuljak iz čopora, na što instinktivno reagiram braneći svoju bujnu Saritu od malog kepeca.

“Za tebe je tovare posao musti kravlja vimena a ne vrijeđati curu koja nema niske kriterije kao tvoj rast tijela, lijepo te djevojka zamolila ali ja neću.”

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj