Doček nove s tetom Jasminom

Prvi dan prve godine fakulteta, devetnaestogodišnji brucoš, dok sam čekao bus pogled mi je privukla jedna gospođa, duže smeđe valovite kose, čak sam primijetio i jedan sijedi pramen, mogla je biti u kasnim tridesetima. Možda je izgledala i starije zbog odjeće, sako ispod kojeg su se nazirale grudi, suknja taman iznad koljena, ocrtavala se guza i noge, jedino što se moglo vidjeti su koljena i listovi.

Ušao sam za njom u bus, stao sam nedaleko nje da je mogu mjerkati, ali da me ne skuži kako buljim u nju. Srećom bila je gužva pa sam je mogao gledati i maštati o njoj, kurac mi se digao, ali je bio sputan trapericama. Zaljubio sam se u nju, bio sam uspaljen, maštao sam kako vodimo ljubav, kakav li je osjećaj da te obgrli onim seksi listovima, a ti zabijaš svog prijatelja u njezinu mačkicu, morat ću odjuriti na wc na faksu da ga dobro izdrkam.

Nakon više od pola sata truckanja u busu, došli smo do zadnje stanice, probao sam se kroz gužvu na izlazu probiti do nje i barem je dodirnuti. Taman da ću je dodirnuti, neka babetina je izjurila s kesama i nabila se taman između nas i odgurnula je moju damu da joj je odletjela torbica. Srećom, brzo sam reagirao, dohvatio sam torbicu i dodao ljepotici, pogledali smo se, zahvalila mi je i rekla – ovi starci nisu normalni, guraju se, malo sam bio zbunjen, ali sam se brzo snašao, da stalno se guraju, došli smo do tramvajske stanice, ona je odjurila prema tramvaju i samo mi je dobacila – hvala ti.

Kada sam došao do faksa, prvo sam odjurio do wc-a izvukao sam prijatelja koji je bio sputan trapericama i krenuo drkati, zamišljao sam kako stenje dok je jebem, brzo sam svršio, sperma je špricala iz mog glavića, maštao sam kako joj punim pičkicu.

Na povratku s faksa, opet sam je vidio na autobusnoj stanici i pozdravili se, a ona je prišla i rekla – nisam ti ni zahvalila što si mi dohvatio torbicu.

Rekao sam – ah ta starčad, gura se da bi sjeli, a onda se gura van, nasmijala se – istina, i pozvala me na piće u znak zahvalnosti.

Upoznali smo se, zvala se Jasmina. Kasnije kada smo se sretali na stanici, onako, neobavezno smo razgovarali, jednom sam je pozvao na piće i pristala je.

Slijedećih dana to nam je postala praksa, saznao sam da je imala 38 godina, bila je duplo starija od mene, bila je ekonomistica i imala je svoje računovodstvo. Jednom sam je pozvao da mi pomogne u kupovini obleke, a ona je pristala. Poslije me par puta zamolila da je pratim u shoppingu kao nosač, postepeno smo se upoznavali. Bila je u braku, ali kako nisu imali djece, razveli su se prije par godina. Njezin bivši je otišao prije par godina, ali eto niti sa puno mlađom nema djecu, i gle čuda, to mu ni najmanje ne smeta. Svake večeri sam drkao misleći na nju, koja budaletina od bivšeg, kako bi je punio da je moja.

Bližila se nova godina, u gradu su bili štandovi sa delicijama i pićima, pa smo obavezno obišli neki. Nakon jednog večernjeg shoppinga i pića, kada smo se rastajali, zagrlili smo se, ja sam je poljubio i praktički sam pobjegao.

Kada smo se par dana kasnije sreli, kao da mi je malo zamjerila na tome, kada sam je pozvao na piće, odbila je i rekla – moraš biti hrabriji, inače sama sam za novu, pa ako hoćeš navrati.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx