Prevarila sam muža, prvi put u životu I to sa kim, sa rodjenim sinom

Dok sam ležao u svojoj sobi onako gripozan, tog decembarskog prepodneva, razmišljao sam samo o tome da ovo što pre prodje. Bio sam mrzovoljan, sve mi je smetalo pa I moja keva Snežana koja se baš trudila da mi olakša to gripozno stanje, koliko je mogla. Kuvala mi je čajeve, kljukala me andolima I odazivala se na svaki moj nervozni poziv. Keva je inače glavna medicinska sestra na odeljenju hirurgije u bolnici, pa joj moje zanovetanje I nije strano. Moj ćale je automehaničar, koji po ceo dan provodi u svojoj radnji, bilo da ima posla ili ne.

Ja sam student istorije na zadnjoj godini, a moja sestra Ivana je diplomirala prošle godine I odmah nakon toga se udala. Eto ukratko sam predstavio svoju porodicu a sad da predjem na stvar. Ležim u krevetu I žmurim, kad ulazi keva po stoti put. Ivaneee, ljubavi imaš posetu.

Otvaram oči I pogledam u pravcu vrata, a pored moje keve stoji dr. Saša Sekulović, njen kolega iz bolnice. Dobar dan doktore – kažem. Zdravo Ivane, jer bolje? Ma kakvi bolje, ne mogu da gledam.

A biće dobro, samo ti miruj još dan dva I bićeš kao nov. Nadam se doktore, nadam se, kako ste vi? Pa nije loše, prolazio sam ovuda pa reko’h da svratim da Vas posetim, znam da si bolestan a I koleginica Snežana je već nedelju dana na odmoru, pa malo da vas vidim. Lepo od vas, baš mi je drago. Hvala Ivane, idem ja sad a ti odmaraj.

Hvala vama na poseti, vidimo se. Ivane ljubavi, doktor I ja ćemo popiti kafu, ako nešto treba ti me pozovi. Dobro mama, dobro znaam. Izašli su iz sobe I zatvorili vrata.

Otkud on, pomislio sam, ali na tome mi se misao I završila. 20-tak minuta po njihovom odlasku iz sobe ustao sam I krenuo ka kupatilu koje se nalazilo u hodniku na čijem su se kraju nalazile stepenice, koje su vodile u dnevnu sobu sa kuhinjom. Čuo sam kevin glas koji tiho govori: doktore doktore baš ste bezobrazni. Polako sam prešao par stepenika I čučnuo da bih mogao da vidim šta se dešava.

Keva je sedela na fotelji a dr Sekulović na trosedu u dnevnoj sobi. Snežana ja stvarno ne znam, zašto mi govorite da sam bazobrazan dok vam dajem komplimente. Saša, vaši komplimenti nisu u skladu sa vašim nivoom, sa vašim stilom a kao što znate ja sam udata žena. Snežana kad ste vi u pitanju ja potpuno izgubim sve norme, jednostavno …želja u meni je tolika da ne mogu da se kontrolišem.

Saša molim vas – reče keva I ustade sa fotelje.

On ustade istog momenta pridje joj I zagrli je rukom oko struka. Snežana, ja imam toliku želju, vi to znate, vi ste tako erotski privlačni, vaša guza – uhvati je rukom za dupe – vaše grudi – brzim pokretom je uhvati za grudi prislanjajući se na nju odpozadi – Snežana – ljubio joj je vrat.

– Saša molim vas, prestanite, ne radite to, Saša – keva se otimala iz njegovog zagrljaja.

Rating: 4.7/5. From 119 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare