Trojka sa dve devojke

Ova priča je za razliku od većine 100 % istinina od prvog do poslednjeg detalja sem što su imena zbog anonimnosti izostavljena.

Živim u Beogradu, imam 28 godina. Godinama me lože i napaljuju trojke, cuckold varijante i sve sto ima veze sa grupnim sexom. Sa sadašnjom devojkom sam 2 godine u vezi. Ona je mladja od mene 7 godina, ima izvajano telo i savršenu guzu za kojoj se svi okreću. Od prvog dana nam je sex fenomenalan i ona je jedna od retkih devojaka koja može da izdrži kada sam jako grub obzirom da sam jako obdaren i obimom i dužinom.

Posle nekog vremena, uveo sam je polako u priču vezanu za grupni sex što joj je zvučalo zanimljivo, ali nije imala hrabrosti da probamo. To se prvi put desilo sa muškarcem, mojim drugom posle jedne pijane noći, ali se nije dobro završilo, jednostavno je njemu bilo neugodno i samim tim nije ispalo baš najbolje.

Onda sam našao novog kandidata koji je izgledao super, po njenom ukusu, obdaren, ali je scenario bio isti, on nije mogao da se opusti i opet nam ta fantazija nije uspela.

Posle tog dogadjaja smo se zajedno dogovorili da probamo sa devojkama obzirom da su nju devojke delimično privlačile iako nije imala iskustva sa njima. Ja sam pronašao neku svoju partnerku iz prošlosti za koju znam da je imala želju da proba trojku sa devojkom.

Dogovor je pao brzo, susret se dogodio, bilo je lepo, obzirom da je prvi put, sasvim dovoljno. Nevolja u svemu tome je što naša partnerka nije želela da ponavlja sve to jer je samo želela da sebi ostvari fantaziju. Iz svega toga smo zaključili da je moja devojka bi i da je privlače žene na taj nežniji način. Od mene je dobila vetar u ledja da sebi nadje neku devojku sa kojom će probati sve što želi ili još bolje, da ima trojku sa nama. To nije bilo tako lako, prolazilo je vreme, uključili smo i Tinder kao opciju. Obzirom da je moja devojka jako prirodno lepa i ženstvena a uz to prezgodna, imala je mnogo poruka od raznih devojaka.

Uglavnom su devojke imale želju da ona proba trojku sa njom i njenim partnerom, nekad su to skrivale, nekad otvoreno rekle, ali je ishod uvek bio isti. Devojka je već izgubila interesovanje i strpljenje posle velikog broja pokušaja koji su bili bezuspešni, jer su iza tih profila stajali ili lažni ljudi ili te osobe jednostavno nisu imale petlju za bilo kakav kontakt uživo. Dali smo šansu svemu tome još neki dan uz dogovor da posle toga završimo sa tim i da ako se nekad poklopimo sa nekom devojkom super, ako ne, nećemo trošiti naše vreme i energiju.

Baš tada se pojavio jedan match na Tinderu koji je i formirao priču. Jedna jako sexy devojka, velikih grudi, prelepog lica i usana je poslala poruku i vrlo brzo su razmenjeni kontakti i dogovoren susret izmedju njih dve. Ona je od mene starija 4 a od nje 11 godina iako se to uopste ne primećuje, zaista izgleda sjajno i mladoliko.

Njih dve su se našle, popile piće, devojka mi je javila da je ista kao na slikama i da joj baš prija. U toku razgovora joj je rekla za mene i za njenu želju za trojkom ali i da je opcija samo njih dve ako ona to ne želi. Vrlo brzo mi je javljeno da su otišle u stan, a nedugo zatim sam dobio poziv da se pridružim.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
2 Komentari
  1. Muž komentira

    Samo živite svoje užitke. Jebo to šta če reći drugi. To i meni žena kaže kad joj predložim drugog.

  2. Nani komentira

    Naravno, nastavak

Komentiraj