Dragi, kako te to uzbuđuje što sam nekom pušila

Svaku ženu zasvrbi, posle par godina braka i stalno istog kurca, da proba malo kurca i sa strane. Odakle mi ta konstatacija. Jednostavno. iz ličnog sa dosta tuđih žena a i moju je zasvrbelo.

Minja nigde nije radila, deca su još bila mala, završavala fakultet i sl. uglavnom za stalni posao je bilo vremena. Povremeno je odrađivala nešto honorarno. Obzirom na moju vrstu posla nisam po ceo dan boravio kod kuće ali sam zato znao i da budem kod kuće u sred radnog vremena.

Uglavnom, posle jednog takvog honorarnog posla, primetio sam da Minja u neuobičajeno vreme odlazi od kuće i da se nekako čudno ponaša. Još kada su usledili pozivi telefonom sa prekidanjem veze kada se javim bilo mi je još čudnije. Nisam digao nikakvu buku već sam nastavio da posmatram šta se dešava sa Minjom. Interesantno mi je bilo da dok sam razmišljao da je Minja našla nekog jebača da sam se napalio na tu mogućnost i kao kakav klinac ga brzo izdrkao. Nisam verovao kako sam brzo svršio na pomisao kako je neko guzi i kako nekom puši.

Inače Minja plavuša sa povećom guzom dugim nogama je stvarno odlično izgledala za svojih 30. Posle dva porođaja izgledala je još bolje tako da je plenila svojim izgledom gde kod da se pojavi. Kakvi smo mi muškarci, znam da će je u svakoj prilici koja im se ukaže neko startovati i probati da je pojebe.

Morao sam da istražim šta se dešava. Postavio sam sekretaricu da snima telefonske razgovore i da se aktivira snimanje čim telefon zazvoni. Danima se ništa nije čulo zanimljivo dok konačno. Javio se Pera. Uobičajena pitanja kako si, šta radiš a onda poziv da se vide. Minja je odbijala, te nema vremena i slično a onda joj Pera kaže da je se uželeo i da je bilo lepo i da ponove. Minja je i dalje odbijala te kao bilo pa prošlo razmisliće o ponudi pa će se javiti i kraj. Par puta sam preslušao razgovor a kurac da pukne. Kako je Minja bila kod kuće momentalno sam je odvukao u krevet i pojebao. Nisam izdržao dugo na pomisao da se kresnula sa nekim Perom brzo sam joj napunio pičku. Nakon toga ništa joj nisam rekao, pa šta kresnula se. Ne da mi ne smeta nego me još pali što znam da mi je neko jebo ženu.

Narednih dana se nije ništa dešavalo do jednog poslepodneva kada je Minja izašla i vratila se kasnije nego što je očekivano. Znao sam da je opet bila sa nekim i morao sam da reagujem. Ne da mi je smetalo što se jebe sa strane već mi je smetalo što ja za to ne znam i što ne znam detalje tih jebačina. Bio sam namrgođen i izgledao ljutito kada je ušla. Pitala me je šta mi je a ja sam joj odgovorio da zna ona šta mi je i da mi odgovori s’ kim je bila i šta to treba da znači. Naravno da je prvo glumila iznenađenje i da je bila sa drugaricama na kafi ali sam je grubo prekinuo i rekao da se ne upetljava u laži već da mi kaže istinu i da vidimo šta dalje. Zbunila se kao malo dete uhvaćeno u laži, pa je onako naivno počela da to nije ništa i da je bila sa poslovnim saradnikom iz Kruševca i tome slično. Navaljivao sam da mi kaže istinu jer to što mi priča je priča za malu decu. I dalje sam glumio veliku ljutitost. Te on je fini gospodin, te šarmantan je ali ništa nije bilo već je samo poljubio na rastanku…

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
6 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
par
par
Guest
16. prosinca 2021. 23:53

mmmm, i moja žena je imala slično iskustvo

Boško
Boško
Guest
Reply to  par
18. prosinca 2021. 08:19

Samo je pusti neka uhvati zalet. Biće vam super!

Gari
Gari
Guest
Reply to  par
18. prosinca 2021. 09:26

Volio bih ti olizati gospodjinu mackicu i guzu da budemo u 69 pozi a ti mozes i gledati ako to volis?

Drive
Drive
Guest
27. prosinca 2022. 21:14

Voleo bih sa gospodinom gledati dok mu neko jebe zenu

Cane
Cane
Guest
Reply to  Drive
29. prosinca 2022. 08:21

Gledaj samnom drkacemo

Danko
Danko
Guest
30. prosinca 2022. 08:41

Super

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
6
0
Ostavi svoj komentarx