Sex sa dvije konobarice na poslu

Radio sam u jednom kafiću na šanku, a uz mene su radile još dvije kolegice sa kojima sam bio u super odnosima, netko bi rekao i predobrim. Mislim, obje su bile super zgodne i povremeno sam ga znao izdrkati zamišljajući kako mi ga obje puše i ližu jaja, ali nikad nisam imao hrabrosti se upustiti u nešto više. 

Bilo je tako do jednog dana koji je počeo uobičajeno. Popodnevna smjena je počela, a ja sam se uhvatio posla kao i obično, dok su Ivana i Nina letjele po kafiću, jedna unutra, a druga na terasi. Ništa nije nagovještavalo ono što će se desiti. 

Bilo je negdje oko 21 sat kad je jedan gost počeo provocirati Ninu na terasi, a ona ga je pokušavala smiriti pristojno. Znali smo da je tip prijatelj sa gazdom, pa smo izbjegavali bilo kakav okršaj, bilo verbalni bilo fizički. 

Međutim, tip je bio pod maliganima i malo podstaknut svojim, nazovimo ih prijateljima oko stola, pa nije želio odustati. Počeo se derati kako je on tu u pravu, kako ga ona vara sa narudžbom i slićne gluposti. Uglavnom, privukao je pažnju okolnih gostiju, pa sam pozvao Ninu unutra:

– Hoćeš da se zamjeniš sa Ivanom? -tad je i Ivana došla do nas. 

– Ma ne, pusti.. . izdržat ću dok ga ne opalim tacnom -otpuhnula je Nina dok se Ivana samo nasmijala i rekla:

– Ja bi to odmah napravila. 

– No dobro cure, malo mira -rekao sam uz smješak jer sam ih u potpunosti shvaćao- Ako će netko nekoga mlatiti to ću ja odraditi, jer ne bi bilo dobro da zbog idiota izgubite posao. 

– Hvala ti -rekla je Nina i pogledala me sa smješkom. 

– Pravi frajer -rekla je Ivana, pa mi obje uputile puse i otišle sa narudžbama van. 

Nakon deset minuta je uletio onaj kreten sa terase, vidno pijan, i počeo urlati na Ninu da je prokleta kurva, drolja i slično. Ja sam izašao iza šanka jer sam vidio da je Nina već na rubu suza. Već sam ranije nazvao Dubravka, vlasnika kafića i rekao je da to riješim, a da se ovome neće javljati kad ga bude zvao, tako da sam sad stajao ispred tipa.

Sa svojih 195 visine i 110 kila mišića nisam bio baš lijep prizor za tipa, pa je malo zastao, ali je onda osokoljen ekipom sa terase napravio krivi potez. Zamahnuo je na mene, a ja sam to bez problema izbjegao i na brzinu ga smotao na pod, te ga upitao da li se smirio. Još je malo galamio, pa sam ga još zategao, a onda je zacvilo da ga pustim. Rekao sam mu da je zadnja runda na moj račun, te da se gubi iz lokala.

Pokupio se sa svojom ekipom vičući kako ćemo se još sresti negdje, te da će on reći Dubravku za ovo. Samo sam odmahnuo rukom i pobrao aplauz preostalih gostiju u kafiću, a njih dvojica su nam odmah platili ture pića, pa smo nazdravili sa njima. 

Tako je došlo i 22 sata kada zatvaramo, pa smo ubrzo ostali samo nas troje. Ja sam radio obračun na šanku dok su cure spremale po kafiću. Čuo sam ih kako nešto šapuću, ali nisam baš obračao pažnju.

Ubrzo su se smjestile uz šank dok sam ja završavao obračun i narudžbu za sutra. Pogledao sam ih, a one su se samo smješkale, a na moj upit šta je smiješno Ivana je odgovorila:

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj