Zaigrajmo igru analnog iskušenja

Erotske priče – Nasred sobe nalazila se velika šesterokutna kućica od plastike, s “vratima” na svakom od šest “zidova”. – “Ovo je montažna kućica iz Dječjeg teatra, posudio mi ju je moj dragi prijatelj Svebor.” – rekao je Alan. – “Inače služi za dječje predstave, a mi ćemo joj danas dati novu funkciju.” Cure su se snebivale, nagađajući čemu se to Alan dosjetio, dok su ostali frajeri nemušto glumili iznenađenost. Skužila sam da su oni bili otpočetka upućeni u scenarij. Uostalom, Alan sigurno nije sam slagao tu nastambu veličine manje sobe.

– “Predlažem da zaigramo igru analnog iskušenja.” – nastavio je moj ludi i napaljeni dečko. – “Cure će kleknuti i uvući prednji dio tijela u kućicu, a dečki će svaki svoju ševiti zguza. Cure će vidjeti jedna drugu, ali neće vidjeti frajere. Štos je u tome da ćemo jednu od vas pojebati u dupe, a ostale u pičku.”

– “Drugim riječima, jednu ćemo jebati normalno, a druge u picu, hahaha!” – nasmijao se glupi Neven, čija je cura Renata baš primitivka.

. “Dobro, i u čemu je štos?” – pitala je Marina, Zlatkova ženska.

– “Nakon što svi svršimo, cure će tajno glasati za koju među sobom misle da je dobila u dupe. Ako većina glasova bude za pravu osobu, onda ćemo je i svi ostali u dupe.” – odgovorio je Alan. – “Tako i treba, jer to znači da se nije uspjela prikriti.” – dodao je Neven.

– “A ako ne pogodite koju smo od vas maznuli u guzicu, onda ćemo naguziti i sve ostale.” – nastavio je Alan. – “To jest, sve osim one koju smo prvu jebali u dupe, za nagradu što se dobro prikrila.” – objasnio je Zlatko.

Pročitaj ovu:
Njena mama

Koja će dobiti u guzu?

Renata, Marina, Tajana, Iva, Edita i ja bile smo dovoljno pripite da pristanemo na tu igru. Za Renatu sam čula da voli analni seks, a ostale četiri cure nisam baš dobro poznavala da bih znala njihove ukuse. Znala sam samo da me dosad Alan nije uspio nagovoriti da mu dadem guzu, jer je moje jedino prethodno iskustvo, s mojim ranijim dečkom, bilo traumatično. Taj mi ga je manijak uvalio bez upozorenja i bez ikakvog podmazivanja i sjećam se da tri dana nisam mogla normalno sjediti.

Počele smo se poslušno namještati u kućicu, svaka kroz svoj otvor, dok svaka od nas nije lijepo klečala nalakćena na svoj zeleni jastućić koji je Alan pažljivo postavio radi naše veće udobnosti. Dečki su se nešto domunđavali i Edita, krasotica duge plave kose, doviknula im je. – “Hej, hoće li svatko ševiti svoju curu, ili ćete se pomiješati?” – “Da im kažemo?” – pitao je Neven. – “Ma hoćemo, svaki svoju.” – rekao je Miki, Editin dečko, blesavo se smijuljeći – “Nećete morati i to pogađati, hahaha.”

Klečale smo s otprilike pola trupla uvučena u kućicu i gledale jedna drugu. Bile smo u kružnoj formaciji, a glave su nam bile udaljene oko pola metra jedna od druge.

– “Jasna, misliš da će namazati onu koju budu odlučili u dupe?” – pitala me riđokosa Iva.

– “Nemam pojma, sumnjam. Ja ću si malo ovlažiti guzicu slinom.” – rekla je krhka, slatka plavuša Tajana, prinijela desnu ruku ustima i onda je izvukla izvan kućice da si navlaži čmar. I mi ostale učinile smo isto, iako nisam točno znala hoće li mi to pomoći ako baš ja budem odabrana. Ma ne, neće Alan valjda razguziti mene na svom tulumu!? Mislim da bih bila čak i malo ponižena pred ostalim curama, jer ipak sam ja nekakva domaćica.

Pročitaj ovu:
Pridružio sam se mladom paru na plaži

– “Ok, cure, počinjemo!” – najavio je Alan. – “Prvo ćemo vas u picu, ne brinite.” – dometnuo je Zlatko. – “Želimo puno sreće onoj koju smo odabrali. Zapamtite, ako pogodite koja je od vas primila kurac u šupak, tu će i ostala petorica naguziti. Ako ne pogodite, jebat ćemo vas sve u šupak!” – zaključio je Alan.

– “Curke, drž’te se!” – rekla je Tajana. Jedino je Renata, mala brineta, izgledala fakat zadovoljno. Mislim da se nadala da će to biti ona. I ja sam se nadala da će to biti ona. Ili Edita, ili Tajana, samo ne ja.

Kviz: čiji anus rasturamo?

Osjetila sam Alanove ruke na bokovima (valjda su bile Alanove, tada nisam bila 100% sigurna muljaju li). Iako sam bila malo prestrašena, bila sam vlažna. Nešto je zagolicalo ulaz u pičku: njegov glavić. Dobro je, gura mi ga u picu. Malo me je to primirilo, iako su i najavili da će sve prvo ševiti normalno (to jest, nenormalno, u picu – kako bi rekao glupi Neven). Gledala sam druge cure u facu, i njih su počeli ševiti. Sve smo lagano stenjale. Seks je tako super stvar. Podigla sam pogled prema “stropu” kućice. Bili su nacrtani oblačići i sunca. Kakva fora, jebem se u rekvizitu dječjeg kazališta!

Baš mi je bilo lijepo. Alan mi ga je gurao do ušća maternice i stiskao mi sad bokove, sad struk. Njegova dlakava i mišićava bedra škakljala su mi butine. Uživala sam. I Iva je uživala, uzdisala je dok ju je njen Robi jebao. Već sam od ugode smetnula s uma da bih trebala pratiti face drugih cura da skužim koju će od njih (ne valjda mene!) jebati u dupe. Jer, ako ne dadem svoj glas za onu pravu, povećavaju se izgledi da konačni odgovor bude pogrešan i da nam dečki svima rasture šupčić. Joj, ne bih to.

Pročitaj ovu:
Ja sam nezasitna mačka, volim seks

Odjednom, Tajana je zastenjala jače nego dosad. – “Ah! Ah! Mmmm!” – čulo se s njenih usana, koje su se odmah zatim čudno stisnule. Nakrivila je glavu i prstima zagrebala mekani plastični pod kućice. Isuse, pa to nju Robi jebe u dupe, sto posto!

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Pero
Pero
Guest
29. listopada 2020. 14:02

Odlicna prica. Daj naredne dogadjaje

1
0
Ostavi svoj komentarx
()
x